Dotekomanie.cz

Nové hodinky TicWatch Pro X od Mobvoi představeny

Pro X 4 1300x851x

Zdroj: Mobvoi

Do produktové řady TicWatch brzy zamíří hromada očekávaných hodinek a ještě předtím čínská společnost Mobvoi přichází s nabitou novinkou TicWatch Pro X, která zaujme místo v nejvyšším patře vlastního portfolia. Na samotný úvod můžeme prozradit, že výrobce se doslova vyšvihl u displeje a nejednoho potěší přítomnost platformy Wear OS od Googlu.

Pro každou příležitost

Celé pouzdro s odolností IP68 vyplňuje 1,39palcový displej se dvěma vrstvami. První AMOLED část zajišťuje standardní fungování hodinek po dobu 4 dnů, zatímco FSTN LCD vrstva v režimu Durable omezí barvy a zároveň prodlouží výdrž baterie až na 45 dnů. Hardwarovou sestavu tvoří čipová sada Snapdragon Wear 4100 od Qualcommu, 1GB paměť RAM a 8GB úložiště.

Zdroj: Mobvoi

Součástí předinstalovaného Wear OS je přes 20 sportovních režimů. Dále nechybí ani snímač tepové frekvence, měřič hladiny kyslíku v krvi (SpO2), technologie NFC pro bezkontaktní placení nebo široká škála polohových služeb včetně GPS. Ty nejnáročnější uživatele dokonce čeká podpora eSIM s možností telefonování bez nutnosti spárování se zařízením. Momentálně v Číně běží jen předprodej za cenu okolo 6 765 Kč, přičemž po 11. 10. poroste konečná cena na 8 119 Kč.

Zdroj: Mobvoi

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version