Dotekomanie.cz

Creality 3D Ender-3 V2 – skvělá 3D tiskárna za skvělou cenu [sponzorovaný článek]

Creality 3D Ender 1404x841x

Chcete tisknout ve 3D? Ale nechcete si pořizovat tiskárnu za vysokou sumu? Pak je pro vás tato nabídka přesně tou pravou. Tiskárna Creality 3D Ender-3 V2 je skvělým řešení pro ty, kteří chtějí si chtějí 3D vyzkoušet a přitom finančně nevykrvácet.

Skvělá 3D tiskárna Creality 3D Ender-3 V2 za hubičku

Creality 3D Ender-3 V2 je pokračovatelem jejího předchůdce. Kromě atraktivního designu a kvalitní konstrukce, přináší tiskárna i vylepšené vlastnosti. Skleněná základna Carborundum umožňuje lepší prohřívání a lepší přilnutí  3D výtisku. Vylepšené vlastnosti základny přinášejí i lepší odhlučnění procesu tisku, který nepřesahuje 50 dB.

Pokud dojde k neočekávanému přerušení tisku, nebo k vypnutí tiskárny, můžete v tisku pokračovat tam, kde jste přestali. Změn doznalo i uživatelské rozhraní, které je nyní rychlejší a lépe se ovládá. Tiskárna je vybavena i úložným boxem do kterého je možné si odkládat potřebné nástroje a nářadí.

Technické specifikace Creality 3D Ender – 3 V2:

Specifikace:

Pakliže vás nabídka na 3D tiskárnu Creality zaujala, neváhejte a využijte nabídky se slevou 69 % za skvělou cenu 159,99 EUR (cca 4 061 Kč). Objednat můžete například ZDE.

Exit mobile version