Dotekomanie.cz

Bose odhalil přenosný reproduktor SoundLink Flex

Bose SoundLink Flex 4 1920x1440x

Zdroj: Bose.com

Společnost Bose ze Spojených států si připravila žhavou novinku mezi přenosné bezdrátové reproduktory a jejich nejnovější přírůstek nese název SoundLink Flex. Přestože zařízení má velmi kompaktní rozměry, tak výrobce využil téměř každou skulinu. O nadstandardní zvukový výstup se starají technologie z vlastní dílny, což se ostatně přímo odráží v konečné prodejní ceně.

Pro každou příležitost

Z pohledu konstrukce má zadní část potaženou silikonem a přední část vyplňuje ocelová mřížka se speciálním nástřikem, který reproduktor chrání před případnou korozí čí přímým UV zářením. Získaná certifikace odolnosti IP67 přidává odolnost vůči vodě a při ponoření do vody by údajně měl vždy vyplout na povrch. Příjemným doplňkem je také integrované poutko a nechybí ani vstup pro USB-C kabel.

Zdroj: Bose.com

Firma sice nezmiňuje přesnou kapacitu baterie, ale zaručují výdrž až 12 hodin nepřerušovaného poslechu. Vestavěný mikrofon dovoluje vyřizování příchozích hovorů nebo zadávání hlasových příkazů dle spárovaného zařízení (Google Assistant, Apple Siri). Dále lze mezi sebou propojit vícero zařízení pro kvalitnější poslech či funkce PositionIQ dokáže automaticky rozpoznat orientaci zařízení a následně optimalizovat zvuk.

Na prodejní pulty míří tři barevné verze (černá, bílá, modrá) za cenu 149 dolarů (tj. cca 3 260 Kč).

Zdroj: Bose.com

Zdroje: bose.com, gizmochina.com

Exit mobile version