Apple Music je nyní nově dostupná na PlayStation 5

Apple Music je nyní nově dostupná na PlayStation 5
2021-10-29T08:00:15+02:00
• 29. 10. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

Spotify není jediná služba, ze které mohou majitelé PlayStation 5 streamovat hudbu při hraní her. Od středy 27. října si mohou spustit skladby i z Apple Music, společnost Sony prezentovala novinku na Twitteru.

Herní konzole PlayStation 5 (PS5) je první konzolí s integrací Apple Music. Předplatitelé mají na PS5 přístup ke skladbám této služby, která obsahuje více než 90 milionů písní a z nich vytvořených playlistů. K dispozici je též Apple Music Radio a hudební videa ve 4K rozlišení. Přehrávání je možné ovládat během hraní stisknutím tlačítka na ovladači a přechodem na kartu hudby. Zobrazí se také doporučení hudby pro právě hranou hru.

Po televizi přichází i hudba

Aplikace Apple Music, kterou si může uživatel stáhnout přes sekci média, umožní zobrazit i hudební videa. Pokud hráč sleduje video a opustí aplikaci, abyste přešel na hru nebo jinou obrazovku, hudba bude hrát dál.

Zdroj: PlayStation

Zdroj: Sony

Po loňském uvedení Apple TV na PS4 a PS5 je to již druhá aplikace od Applu, která se dostala na konzole. Letos v létě navíc nabídly společnosti Sony a Apple majitelům PS5 půlroční bezplatný přístup k Apple TV+.

Spotify je součástí ekosystému PlayStation od roku 2015, kdy se objevila na PS4. Po šesti letech je příjemné vidět, že hráči dostávají další možnost streamování hudby. Pro předplatitele Apple Music, kterým se podařilo získat PS5, se jedná o příjemné zpestření herních chvilek.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat