Dotekomanie.cz

Zprávy pro Android mají přeuspořádané sdílení dodatečného obsahu [aktualizováno]

google Telefon 5117x2881x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Aktualizováno 2. 9.

Google opět dělá pořádek v aplikaci Zprávy. Při kliknutí na Plus se zobrazí seznam jednoduchých ikon, které jednoduše reprezentují možnosti. Již nebude potřeba se probírat jedním zobrazením všech typů obsahu. Dokonce se zde nachází i tlačítko pro naplánování odeslání, což je zdvojené umístění, jelikož stejnou možnost získáte podržením šipky na řádku, kde je text k odeslání. Co se týče sdílení fotky nebo videa, zde nedošlo k nějaké dramatické změně.

Zdroj: Dotekomanie.cz

Původní článek 24. 5.

Nedávno jsme vás informovali, že aplikace Zprávy pro Android dostane novou podobu pro tablety, a dokonce se chystá i propojení s mobilní telefonem, abyste mohli komunikovat přes tablet bez mobilního připojení. Nyní zde máme další změnu, která se dotkne toho, jak vybíráte dodatečný obsah pro sdílení.

Zprávy od Googlu získají lepší podporu pro tablety

Menší přeuspořádání

Původní verze obsahovala jeden box, odkud jste mohli sdílet nejrůznější obsah. Nabízely se zde animované obrázky, ale také zde byla sekce pro emoji, nálepky a další podobný obsah. Google nyní v této části dělá pořádek a trochu rozděluje a sjednocuje, jak se zobrazuje to, co chcete sdílet.

Zdroj: Dotekomanie.cz

Po kliknutí na tlačítko plus se zobrazí, aspoň v našem případě, jen možnost sdílení polohy, dále kontaktů nebo souborů. Při kliknutí na emoji vedle mikrofonu se zobrazí nová obrazovka, která je rozdělena na tři sekce – emoji, animované obrázky a pak nálepky. Co se týče přímo pořízení fotografie nebo videa, tak zde zůstává vše při starém.

Zdroj: Dotekomanie.cz

Tato drobná změna přináší sice přeuspořádání, které může být matoucí, ale na druhou stranu má vše svou sekci. Orientace se tak může zlepšit. Novinka by se vám měla objevit bez nutnosti aktualizace aplikace.

Zdroje: 9to5google.com, androidpolice.com

Exit mobile version