Dotekomanie.cz

Získejte parádní dron ZLRC Beast SG906 se slevou 90 % pouze na Cafago.com [sponzorovaný článek]

ZLRC 1377x714x

Chcete si splnit sen a pořídit si RC dron se skvělými funkcemi a 4K kamerou? Pak pro vás máme bezkonkurenční nabídku na skládací dron ZLRC Beast SG906 s bombastickou slevou 90 % pouze v internetovém obchodě Cafago.com.

Skvělý dron ZLRC Beast SG906 za hubičku!

Hlavním lákadlem tohoto dronu je 4K kamera, díky které pořídíte z výšky fantastické snímky a videa. Dron ZLRC BEast SG906 je navíc vybaven i Wi-Fi konektivitou, díky které můžete využít například skvělé funkce sledování cíle, létání dle zadané trasy, nebo POI cíle.

Dron ZLRC je vybaven LED světlem pro létání za tmy. Dokáže udržovat výšku a lze jej polohovat podle GPS. Do výbavy patří 4K kamera, jejíž rozlišení lze nastavit dle preferencí a rovněž lze nastavovat její náklon až o 60°. Díky tomu pomocí této kameře tak zachytíte naprosto fantastické záběry z ptačí perspektivy. Vysokokapacitní baterie s napětím 7,4 V a kapacitou 2 800 mAh dokáže dron létat až 25 minut na jednou nabití.

Chcete aby vás dron vyfotografoval? Žádný problém. Díky optickému snímači v kameře stačí pomocí gesta pořídit ten správný snímek. Stačí udělat gesto prsty v podobě „Victory“ ve vzdálenosti maximálně 1 – 3 metrů od přední části dronu a ten vám pořídí krásnou selfie fotografii, nebo video. Díky režimu sledování vás dron dokáže sledovat při vašich oblíbených outdoorových aktivitách.

Technické specifikace:

Zaujala vás nabídka na tento skvělý dron a chcete jej získat s 90% slevou za cenu v přepočtu 1 446 Kč? Pak neváhejte a nakupujte na tomto odkazu. Cena je omezena množstvím skladových zásob. Doprava z německého skladu je zdarma!

Exit mobile version