Dotekomanie.cz

Nový Realme Band 2 je konečně venku

Screenshot 81 1503x852x

Zdroj: Realme

První generace Realme Band je u nás v prodeji teprve od začátku června a čínský výrobce právě dnes oficiálně oznámil již druhé pokračování. Ačkoliv se na první pohled zdá, že přímo kopírují Honor Band 6, tak rozdílů mezi nimi existuje spousta. Navíc oproti předchůdci doznal změn po všech stranách, takže Realme by mohlo u uživatelů sklidit velký úspěch.

Od náramku k hodinkám

Zařízení dospělo do fáze chytrých hodinek a budoucí majitele čeká 1,4palcový TFT LCD displej s rozlišením 320 x 167 pixelů. Hodí se doplnit jas až 500 nitů nebo na výběr přes 50 různých ciferníků. Výdrž řídí 204mAh baterie, která maximálně zvládne 12 dnů provozu bez nabíjení. Pozornosti neuniknou ani široká skála senzorů pro měření hladiny kyslíku v krvi (SpO2), tepové frekvence, spánkové aktivity a i míry stresu.

Zdroj: Realme

Vlastní operační systém má zahrnovat 90 sportovních režimů včetně plavání, což bez problému zvládnou do hloubky 50 metrů. Konektivitu přes Bluetooth 5.1 Low Energy zaručují u Android/iOS zařízení. Mezi ostatní funkce ještě patří dálkové ovládání chytrých zařízení v domácnosti (v rámci ekosystému Realme), automatické počítání kroků a dokážou upozornit na zdlouhavé sezení. Samozřejmostí je zobrazení předpovědi počasí, nastavení budíku, ovládání přehrávače či spouště fotoaparátu.

Zdroj: Realme

K dispozici sice bude jen jedna barevná varianta hodinek (vesmírně šedá), ale naopak mezi řemínky si už jistě každý vybere. Doporučená cena po přepočtu činí 889 Kč a prodej startuje postupně od 20. září.

Zdroj: Realme

Zdroje: gizmochina.com, realme.com, lazada.com.my

Exit mobile version