Dotekomanie.cz

Přivítejte podzim se skvělými cenami produktů Microsoft Windows a Office se slevou až 60 %![sponzorovaný článek]

Společnost Microsoft oznámila příchod nové verze operačního systému Windows 11 na den 5. října. Upgrade na tuto verzi z aktuálního systému Windows 10 proběhne zdarma. Je ale potřeba vlastnit legální Windows 10.

Produkty Microsoft se slevou až 60 % v rámci podzimní nabídky jsou tady

Aby váš upgrade proběhl bez problémů, máme pro vás nabídku produktů Microsoft za skvělé ceny. V nabídce internetového obchodu Godeal24.com tak můžete získat například licenci Windows 10 Professional za zhruba 187 Kč, nebo kancelářský balík Office 2019 Professional Plus za cenu v přepočtu 660 Kč. Všechny licence, které zakoupíte v internetovém obchodě Godeal24.com jsem zcela legální. Nemusíte se tak bát, že by váš software byl v rozporu s licenčními podmínkami společnosti Microsoft.

Tak, pojďme se podívat, co jsme pro vás z podzimní nabídky připravili.

Speciální nabídka bez nutnosti požití kupónu

45% sleva Windows, nebo Windows Server – zadejte kód: SGO45

60% sleva na produkty Windows, nebo například Project a Visio – zadejte kód: SGO60

Nástroje pro váš počítač za skvělé ceny

Vybrali jste si nějaký produkt z výše uvedené nabídky? Pak neváhejte a navštivte internetový obchod Godeal24.com, kde naleznete kompletní nabídky v této podzimní akci. V případě jakýchkoliv problémů s objednávkou, nebo jen v případě dotazu neváhejte kontaktovat podporu na emailové adrese: service@godeal24.com.

Exit mobile version