Dotekomanie.cz

Oukitel K9 přichází ve verzi Pro

K9 Pro 5 1920x942x

Zdroj: Oukitel.com

Do oficiálního prodeje má pomalu namířena mobilní novinka z dílny společnosti Oukitel, která si připravila model s označením K9 Pro. Zařízení se usadí ve střední třídě, kde oproti konkurenci vynikne svým displejem, fotoaparátem a výdrží baterie. Čínský výrobce navíc nasadil přijatelnou prodejní cenu, takže nějaké šance na úspěch může klidně živit.

Bez velkých nadějí

Jedním z hlavních lákadel bude 6,95palcový displej s HD+ rozlišením, který doplňuje 8megapixelová selfie kamerka. Uvnitř zaujme místo osmijádrový procesor Helio A25 od MediaTeku, operační paměť RAM o velikosti 4 GB nebo 64GB interní úložiště podporující až 256GB paměťové microSD karty. Baterie s kapacitou 5 000 mAh nenabízí žádnou technologii pro urychlení nabití.

Zdroj: Oukitel.com

V zadní části vystupují celkem čtyři objektivy fotoaparátu (13 + 5 + 2 + 0,08 MPx) a LED blesk pro přisvícení záznamů. Zboku čeká čtečka otisků prstů, která si bude především rozumět i s přítomnou NFC technologií během placení nákupů v obchodech. Mezi zbývající výbavu patří operační systém Android 11, funkce dual-SIM, 3,5mm sluchátkový jack či USB-C port. Nakonec jsou připraveny dvě barevné varianty (černá, modrá) za cenu v přepočtu 4 255 Kč.

Zdroj: Oukitel.com

Zdroje: oukitel.com, gizmochina.com, aliexpress.com

Exit mobile version