Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – nové iPhony a Black Shark 4

mobily 10 1200x675x

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – Redmi 10, X3 GT, A52s 5G

iPhone 13

Minulý týden jsme se dočkali nejnovějších iPhonů a již nyní startují předobjednávky. Kromě Applu se samozřejmě objevily novinky i u dalších obchodů. Cena iPhonu 13 je konstantních 22 290 Kč, byť jde vidět rozdíly v jednotkách korun. Někteří slibují dostupnost do 4 dnů, jiný až do měsíce.

iPhone 13 mini

Pokud ale netoužíte po větším zařízení a dáte přednost i nižší ceně, iPhone 13 mini by vás mohl zaujmout. Zde cena začíná na 19 990 Kč a dostupnost je také uváděna do 4 dnů, což bude asi hlavní rozhodující faktor.

iPhone 13 Pro a Pro Max

Nesmíme zapomenout ani na dostupnost modelů iPhone 13 Pro a iPhone 13 Pro Max. Dle Applu se novinky hodí zejména pro ty, kteří chtějí zejména fotit a natáčet videa. Právě zde jsou jejich největší přednosti, ale kromě toho nabízí například i rychlý displej.

Black Shark 4

Herní mobil Black Shark 4 byl představen již před půl rokem, ale až nyní se objevuje v obchodech. Dostupnost je zatím omezená, ale odhadujeme, že co nevidět se rozšíří.

Specifikace Black Shark 4

Exit mobile version