Mobvoi láká na uvedení hodinek TicWatch Pro 3 Ultra GPS aktualizováno

Mobvoi láká na uvedení hodinek TicWatch Pro 3 Ultra GPS [aktualizováno]
2021-10-08T07:55:03+02:00
• 8. 10. 2021

Zdroj: Mobvoi

Aktualizováno 8. 10.

Společnost Mobvoi uvedla v tichosti hodinky TicWatch Pro X a nyní láká na další model, který nedávno unikl na jednom videu. Navíc máme k dispozici základní specifikace. Hodinky TicWatch Pro 3 Ultra GPS se představí již 13. října v 15:00 našeho času.

Screenshot 2021 10 08T070337479 1694x845x

Zdroj: Mobvoi

Aktualizováno 4. 10.

Chystaný model TicWatch Pro 3 Ultra GPS byl jednou již spatřen a nyní máme konečně k dispozici i základní specifikace. Novinka se bude chlubit zejména inovovaným senzorem srdečního tepu. K dispozici by mělo být i měření tlaku a také systém na detekci fibrilace. Kromě toho budou hodinky nabízet více profesionálních módů na cvičení. Ostatní specifikace vypadají stejně jako u stávajícího modelu hodinek.

TicWatch Pro 3 Ultra GPS 697x686x

Zdroj: Gizmochina

Původní článek 26. 9.

Společnost Mobvoi se proslavila levnějšími hodinkami se systémem Wear OS. Evidentně chystá nový model s označením TicWatch Pro 3 Ultra GPS, což by měl být vylepšený model původních hodinek TicWatch Pro 3. Otázek je ale více, po nedávných změnách na stránkách výrobce.

TicWatch Pro 3 Ultra GPS

Andrea Galeazzi poodhalil existenci modelu TicWatch Pro 3 Ultra GPS ve svém videu, v kterém rozbaloval nové produkty, které mu přišly na recenzi. Bohužel jen ukázal krabičku hodinek. Na ní je ale uveden název TicWatch Pro 3 Ultra GPS.

(Video je nastavené na spuštění v konkrétním čase)

Dle všeho mají mít procesor Snapdragon Wear 4100+, což je vyšší model, který nabízí navíc koprocesor pro nenáročné funkce. To by byla skvělá zpráva, ale firma nedávno aktualizovala své stránky a uvádí, že hodinky TicWatch Pro 3 a TicWatch E3 mají nově také Snapdragon Wear 4100+, aspoň na první pohled.

TicWatch Pro 3 GPS oficiálně, první se Snapdragonem Wear 4100

Situace je ale možná komplikovanější, než se zdá na první pohled. Sice bychom mohli jednoduše konstatovat, že došlo na velmi tiché uvedení modernizovaných verzí hodinek, ale firma aktualizovala všechny zmínky o těchto modelech na svých stránkách. Například citace z recenzí známých technologických webů již obsahují přímo označení Snapdragon Wear 4100+, ale v době recenzí měly hodinky procesory Wear 4100.

Snapdragon Wear 5100 nenabídne dramatické vylepšení [aktualizováno]

Zájemci se tedy začali vyptávat, jak je to se specifikacemi zmíněných hodinek. Podpora uvedla, že hodinky jsou vybaveny procesory nazvanými „Snapdragon Wear 4100+ Dual System Platform“, což je dle firmy upravená verze procesoru Snapdragon Wear 4100, ale nemá se jednat o Snapdragon Wear 4100+ od Qualcommu.

Konečně, nový procesor Snapdragon Wear 4100 pro hodinky

Je tedy otázkou, co tím vlastně společnost myslí. Někde zmiňuje jednoduše Snapdragon Wear 4100+, ve specifikacích je pak označení Snapdragon Wear 4100+ Dual System Platform. Pokud jde o marketingový tah, tak by se mohlo jednat o klamavou reklamu, jelikož by modely neměly vybavenější procesor. Asi si budeme muset počkat na obsáhlejší vyjádření společnosti, jak je to vlastně s procesory hodinek a jestli TicWatch Pro 3 Ultra GPS je zcela nový model, nebo také součást marketingu.

Zdroje: xda-developers.com, gizmochina.com, xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat