Dotekomanie.cz

Meizu 18X, 18s a 18s Pro jsou novinky s dobrým designem a specifikacemi

Meizu 18X 1600x882x

Meizu 18X; Zdroj: Meizu

V březnu tohoto roku společnost Meizu představila novou sérii 18 a přibližně po půl roce zde máme nástupce v podobě modelů Meizu 18X, Meizu 18s a Meizu 18s Pro. Poslední dva se dají hodnotit jako top modely, přičemž jsou si z pohledu specifikací dost podobné, ale rozdíly jsou viditelné.

Meizu 18 a Meizu 18 Pro oficiálně, top modely se slušnou výbavou

Jednoduchý ale líbivý design?

Základní model Meizu 18X už na první pohled nabízí i na dnešní dobu trochu netradiční design. Někteří by mohli říci, že se firma nechala inspirovat u Applu. V základu se nám nabízí mobil se Snapdragonem 870 a 120Hz displejem s proměnlivou frekvencí. Samotná čtečka otisků prstů je integrována do zobrazovacího panelu.

Meizu 18X; Zdroj: Meizu

Samozřejmě se nabízí rychlejší nabíjení a poměrně slušná fotografická výbava. Jen zde chybí například bezdrátové nabíjení nebo odolnost vůči vodě. Tyto vlastnosti nejsou ani u vybavenějších modelů Meizu 18s a Meizu 18s Pro. Ty ale nabízí Quad HD+ displej s se zakřivenám. I zde je k dispozici proměnlivá obnovovací frekvence dosahující na 120 Hz.

Meizu 18s a Meizu 18s Pro; Zdroj: Meizu

Zde se ale již nabízí Snapdragon 888+ a například stereo reproduktory. Nabíjení je o něco rychlejší. Zajímavé je, že model Meizu 18s má nejnižší kapacitu baterie z této trojce a Meizu 18s Pro má jen o 200 mAh více než model Meizu 18X.

Nejlevnějším modelem je samozřejmě Meizu 18X, už jen při pohledu na specifikace a nejvybavenějším je Meizu 18s Pro, ale z pohledu designu vyniká právě levnější model. Skoro by se dalo říci, že by mohl po této stránce konkurovat iPhonům.

Specifikace Meizu 18X

Specifikace Meizu 18s

Specifikace Meizu 18s Pro

Zdroje: fonearena.com, fonearena.com

Exit mobile version