JBL představilo trojici bezdrátových sluchátek

JBL představilo trojici bezdrátových sluchátek
2021-09-07T18:00:30+02:00
• 7. 9. 2021

Zdroj: JBL

Společnost JBL se na trhu vyznamenala oblíbenými audio produkty a v této kategorii hodlá následující roky určitě pokračovat. Na trh uvedla totiž další produkt, tentokrát bezdrátová sluchátka JBL Reflect Flow PRO, Tune 130NC a Tune 230NC.

JBL Reflect Flow PRO, Tune 130NC a Tune 230NC

První jmenovaná sluchátka přichází s 6,8mm měniči spolu s podporou adaptivního potlačení hluku s funkcí Smart Ambient. Přicházejí s bezpečným uchycením POWERFIN a mají technologii 6 mikrofonů, kde na každém sluchátku jsou 2 mikrofony a třetí mikrofon je k dispozici pro potlačení větru. Dále podporuje Bluetooth 5.0, Google Fast Pair, Dual Connect + Sync, přístup k Google Assistant a tato sluchátka mají certifikaci IP68. Konečně podporují také bezdrátové nabíjení a nabízí až 30 hodin přehrávání.

JBL

Zdroj: JBL

JBL Tune 230NC jsou vybavena 5,8mm měniči spolu s podporou aktivního potlačení hluku. Sluchátka jsou vybavena 4 mikrofony, podporují Bluetooth 5.2, Google Smart Ambient a Fast Pair, Dual Connect + Sync, přístup k Google Assistant, Alexu a jsou odolná proti vodě a potu (certifikace IPX4). I zde jsme se dočkali podpory rychlého nabíjení a nabízí se až 40 hodin přehrávání.

JBL

Zdroj: JBL

JBL Tune 130NC jsou vybavena 10mm měniči a podporou aktivního potlačení hluku. Jsou vybavena 4 mikrofony, podporují Bluetooth 5.2, Google Smart Ambient a Fast Pair, Dual Connect + Sync, přístup k Google Assistant, Alexu a i tato sluchátka jsou odolná proti vodě a potu (certifikace IPX4). Podpora rychlého nabíjení a výdrž až 40 hodin přehrávání je na místě. 

JBL

Zdroj: JBL

Cena JBL Reflect Flow PRO je 179 eur, JBL Tune 230NC a 130NC stojí 99 eur. Reflect Flow Pro bude k dispozici tento měsíc, Tune 230NC a 130NC až od října 2021.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat