Dotekomanie.cz

GoPro HERO10 – nová generace nabitá technologiemi právě teď na Smarty! [sponzorovaný článek]

GoPro HERO10

Lákají vás adrenalinové sporty nebo si jen tak rádi natáčíte výlet v přírodě? Pak zbystřete, protože Smarty spustilo prodej zbrusu nové generace akční kamery GoPro HERO10. A co od nové generace lze očekávat?

GoPro HERO10 teď na Smarty!

GoPro se od počátku své existence profiluje svými dokonalými a super-stabilními videi. Minimalistický design s prvotřídní konstrukční a technologickou kvalitou vám nabídne přelomový zážitek. 

GoPro HERO10 dokáže zaznamenat videa v rozlišení 5,3K při 60 fps nebo 4K při 120 fps. Nabízí se také HyperSmooth 4.0, voděodolnost do 10 metrů pod vodou, automatické zálohování na Cloud nebo třeba kompatibilita s příslušenstvím pro HERO9. Fotky pak dosahují rozlišení 23 MPx. 

HERO10 je mimo jiné vůbec první kamerou s výkonným čipem GP2. Výsledkem je tak dvojnásobná frekvence snímků během natáčení ve vysokém rozlišení, úžasně plynulé záběry, a především perfektně zdokumentované (akční) zážitky. HERO 10 používá aktuální verzi HyperSmooth 4.0. S její pomocí dosáhnete velmi stabilních videí i za špatného osvětlení a podle požadavků můžete ještě více regulovat vyrovnání horizontu.

Kameru GoPro HERO10 můžete zakoupit u Smarty za 13 990 Kč. Celý produkt si můžete prohlédnout ZDE.

Exit mobile version