Dotekomanie.cz

Bezolejová fritéza Liven G-5 s dotykovým panelem SmartGlass se 71% slevou na Cafago.com [sponzorovaný článek]

Liven G5 1280x1014x

Pro dnešní den jsme pro vás připravili výhodnou nabídku na bezolejovou fritézu Liven G-5, která pro vás připraví jídlo chutné a především zdravé díky absenci přepalovaného tuku.

Fritéza Liven G-5 – příprava pokrmů zdravě

Díky fritéze Liven G-5 si můžete připravit chutné jídlo zdravě bez nutnosti použít olej. Jídlo je připravováno díky horkému vzduchu, který proudí ve vnitřním prostoru. Teplotu ohřevu lze pohodlně regulovat v rozmezí 80 – 200 °C. Fritéza je vybavena časovačem, který lze nastavit v rozmezí 0 – 60 minut.

Pro pohodlné ovládání je fritéza vybavena přehledným a dobře čitelným dotykovým panelem Smart Glass Touch, na kterém lze nastavit vše potřebné. Pro ohřev pokrmu poslouží nádoba s nepřilnavým povrchem o celkovém objemu 2,5 L. V nádobě tak můžete připravit například 700 – 800 gramů hranolků.

 

Tělo fritézy je vyrobeno z teplo-odolného materiálu, díky kterému se nemusíte obávat popálení rukou při nechtěnému dotyku. Fritéza je rovněž vybavena bezpečnostním spínačem pro automatické vypnutí v případě, že by mělo dojít k přehřátí přístroje.

Hlavní funkce:

Technické specifikace:

Pokud vás zaujala nabídka na fritézu Liven G-5, která pro vás připraví zdravé pokrmy bez nutnosti přidávat olej, pak neváhejte využít nabídky tento produkt získat se slevou 71 % za cenu 71,39 EUR (zhruba 1 813 Kč) a dopravou zdarma z německého skladu v internetovém obchodě Cafago.com.

Exit mobile version