Dotekomanie.cz

Vivo Y33s je novinka s větší baterií a 50MPx foťákem

Screenshot 57 1869x918x

Vivo Y33s; Zdroj: Vivo

Vivo produkuje mobilní telefony jak na běžícím páse, přičemž jsme se v poslední době dočkali několika levnějších modelů. Dnes zde máme zástupce střední třídy nesoucí označení Vivo Y33s.

Vivo Y21 je další levnější novinka

Vivo Y33s

Novinka nabízí dostatečnou výbavu pro běžného uživatele, ale například zde nenajdete podporu sítí páté generace. To by nemuselo ani tak vadit, když se tyto sítě teprve začínají budovat. Vivo Y33s má ve výbavě Full HD+ displej a procesor Helio G80, který má dostatek výkonu. Ostatně je ze série herních procesorů společnosti Mediatek.

Vivo Y33s; Zdroj: Vivo

Vivo rovnou zakomponovalo 8 GB operační paměti a základní model nabízí 128 GB prostoru pro data. O energii se zde stará baterie s kapacitou 5000 mAh s podporou 18W nabíjení. Tak trochu se u tohoto modelu vyjímá zadní foto modul. Sice má dva dodatečné foťáky pro nějaké efekty, ale hlavní snímač má rovnou 50MPx senzor.

Vivo Y33s má nastavenou cenu v přepočtu přibližně na 5 300 Kč, což je více méně adekvátní vzhledem ke specifikacím. Nyní si budeme muset počkat na oznámení dostupnosti v Evropě, případně v České republice.

Specifikace

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version