Dotekomanie.cz

Tuya WiFi teploměr za parádních 450 Kč [sponzorovaný článek]

Tuya

Společnost Tuya nevyrábí jen chytré zásuvky. Ve svém portfoliu nabízí i netradiční zařízení. Příkladem je třeba Tuya WiFi Temperature, což je trochu chytřejší teploměr do domácnosti, který navíc měří o vlhkost. Navíc přístroj i s poštovným stojí jen 450 Kč.

Tuya nabízí příznivou cenu pro všechny

Senzor umí v reálném čase (obnovuje se každou vteřinu) měřit teplotu a vlhkost prostředí. Zařízení je určeno pouze pro vnitřní použití. Na zeď umístíte nástavec a samotný teploměr se uchycuje na tento nástavec pomocí magnetu. Překvapivá je výdrž zařízení, na jednu AAA baterii vydrží fungovat jeden rok.

Zařízení spojíte s telefonem pomoci Mijia aplikace a pomocí zapnutého Bluetooth. Jde o zcela jednoduchý proces. Tuya WiFi Temperature zvládá měřit teplotu v rozmezí -9,9 až 60 °C. Samotný monochromatický LCD displej má úhlopříčku 1,5 palců, takže by neměl být problém s čitelností.

Tuya WiFi Temperature můžete zakoupit ZDE skrze internetový obchod Aliexpress.com. Tuto skvělou nabídku byste měli opravdu zvážit, jelikož teploměr získáte za pouhých 450 Kč.

Exit mobile version