Dotekomanie.cz

Jedinečná možnost získat 3D tiskárnu Creality Ender-3 V2 se slevou 73 % [sponzorovaný článek]

Creality 3D v2 1280x763x

Na našem webu vám mimo jiné přinášíme skvělé nabídky na 3D tiskárny za bezkonkurenční ceny. Jednou z nich je i tiskárna Creality Ender-3 V2. Tu nyní můžete získat za skvělou cenu v internetovém obchodě Cafago.com.

3D tisk s Creality Ender-3 V2 za hubičku

Creality Ender-3 V2 vychází z podobné konstrukce, jako její předchůdce. Tiskárna samozřejmě přináší, oproti svému předchůdci, vylepšené parametry a vlastnosti. Díky skleněné základně Carborundum umožňuje lepší prohřátí a přilnutí 3D výtisků. Samozřejmostí je i vylepšení odhlučnění, díky kterému proces tisku nepřekračuje hladinu 50 dB.

Pokud přerušíte tisk, můžete v něm pokračovat i po vypnut tiskárny. To se samozřejmě hodí v případě, že dojde k přerušení napájení, nebo jinému problému, který způsobí přerušení tisku. Změn doznalo u tiskárny Creality Ender-3 V2 i nové uživatelské rozhraní, které přichází ruku v ruce s novým operačním systémem. Uživatelské rozhraní je jednoduché a rychlé.

Technické parametry:

Pokud vás nabídka na 3D tiskárnu zaujala, pak neváhejte a využijte skvělé slevy 73 %, kterou získáte po zadání kódu: CFE3V2 na stránkách internetového obchodu. Doprava z německého skladu je samozřejmě zdarma.

Exit mobile version