Dotekomanie.cz

Chytré hodinky nově v obchodech – luxusní, elegantní, pro děti a i pro dámy

hodinky 7 1200x675x

Již nějakou dobu u nás najdete poněkud unikátní seriál na českém trhu, který se věnuje novým smartphonům u českých prodejců. Díky monitorování trhu se tak mnohdy u nás dozvíte o mobilech, které ještě ani nebyly představeny, ale již se naskladňují u prodejců. Rozšířili jsme náš systém o vyhledávání chytrých hodinek a máme zde první data týkající se českého trhu.

Níže jsou uvedeny chytré hodinky, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Chytré hodinky nově v obchodech – Galaxy Watch 4, hybridní hodinky a levný náramek

NEOGO Heart 8

Na českém trhu se dají najít i hodinky pro dámy v elegantnějším provedení. Takovým modelem je i NEOGO Heart 8. Na jedno nabití vydrží až 5 dnů a kromě základní podpory notifikací zvládají i monitorování srdečního tepu a měření krevního tlaku. Samozřejmostí je odolnost vůči vodě a prachu.

CANYON Sandy KW-34

Dětské chytré hodinky lze najít i v levnější kategorii. U modelu CANYON Sandy KW-34 se nabízí kromě podpory SIM karty také GPS. Mohou posloužit pro komunikaci i sledování potomka.

Mark Maddox

Na český trh zavítala i španělská značka hodinek Mark Maddox. Nabízí stejné funkce, kde najdete měření fyzické aktivity, tlaku i tepu. Na jedno nabití vydrží přibližně 5 dnů a v pohotovostním režimu až 10 dnů. K dispozici jsou ve čtyřech provedení, dvě elegantní a dvě robustní.

Carneo Gear+ 2nd Gen

Kategorie dámských hodinek se rozšířila o Carneo Gear+ 2nd Gen. Hodinky kromě měření tepové frekvence zvládnou i tlak a okysličení krve. Na jedno nabití vydrží až sedm dnů a nechybí certifikace o IP67.

Montblanc Summit 2+ Smartwatch 127679

Chytré hodinky vyrábí i luxusnější značky a jedním takovým zástupcem je Montblanc Summit 2+. Jsou vybaveny procesorem Snapdragon Wear 3100 a systémem Wear OS. V oblasti konektivity najdete Bluetooth 4.2 (BLE), Wi-Fi (802.11b/g/n ), GPS/GNSS, NFC, 3G a LTE. Kromě toho jsou vybaveny safírovým sklem.

Exit mobile version