Dotekomanie.cz

CHUWI představí nový LarkBook X, přichází s 2K dotykovým displejem a podporou Windows 11 [sponzorovaný článek]

dsfsferfer 1280x852x

Společnost CHUWI je známý výrobce spotřební elektroniky, jakou jsou notebooky, tablety a konvertibilní zařízení. Aktuálně přichází na trh s novým tabletem LarkBook X.

LarBook X překvapí tenkou konstrukcí a skvělým dotykovým 2K displejem

Tento notebook přichází se 14palcovým dotykovým displejem s poměrem stran 16:10 a rozlišením 2K. Díky optimálnímu poměru zajistí tento notebooku lepší produktivitu nejen v kanceláři, ale i při dalších činnostech. Konstrukce je vyrobena z lehké slitiny hliníku a jedná se  o celokovové tělo. V těle notebooku tepe nový procesor Intel Celeron N5100 vyráběný 10nm technologií, která přináší nízkou spotřebu a to pouhých 6 W. Procesor pak doplní operační paměť RAM s kapacitou 8 GB. Pro data je určen interní SSD disk s kapacitou 256 GB.

CHUWI LarkBook X je navržen tak, aby přinesl optimální výkon, lehkou konstrukci a moderní design. Jeho tloušťka činí pouhých 10 mm a váží pouze 1,4 Kg. Díky těmto parametrům se jedná o ultralehký notebook. Mezi další prvky, které uživatel ocení, je prostorná a plně podsvícená klávesnice a veliký trackpad. Notebook CHUWI LarkBook X je díky parametrům, které nabízí skvělým pracantem nejen pro kancelář, ale také pro multimediální zaměření, nebo sledování videí ve 4K kvalitě.

Notebook LarkBook X by měl být vydán nyní během srpna a jeho cena by neměla přesáhnout cenu 500 amerických dolarů, tedy v přepočtu  10 900 Kč. Více informací a také připravovaný produkt naleznete na stránkách CHUWI.

Exit mobile version