Dotekomanie.cz

Samsung Galaxy M21 dorazí v edici 2021

samsung galaxy m21 2021 edition 6 1204x676x

Zdroj: Amazon.in

Model Galaxy M21 bude v nabídce už velmi brzy vystřídán a společnost Samsung zná konkrétní náhradu, která se oficiálně ukáže během následujících dnů. Jihokorejský gigant dokonce prozradil jeho skutečnou podobu a k tomu na veřejnost vypustil některé specifikace. Mobilní novinku můžeme tedy pomalu vyhlížet pod názvem Galaxy M21 2021 Edition.

Jen minimum změn

S maximální jistotou lze počítat, že přední část zabere 6,4palcový Super AMOLED displej s FullHD+ rozlišením a výřez typu Infinity-U pro neupřesněnou selfie kamerku. Do vnitřní části opět zavítá velkokapacitní baterie o velikosti 6 000 mAh. Dále lehce přepracovaná zadní část ponese 48megapixelový objektiv GM2, ale zbývající dva snímače prozatím neznáme. Samozřejmostí je skener otisků prstů nebo klasická LED dioda pro přisvětlení záznamů.

Zdroj: Amazon.in

Případní zájemci dostanou na výběr ze dvou barevných variant (černá, modrá). Ostatní prvky bohužel poznáme až po uvedení do prodeje, což údajně proběhne už ve středu 21. července. Nicméně v dřívějších spekulacích byla často zmiňována přední 20MPx kamerka, vlastní procesor Exynos 9611 bez podpory sítí 5. generace, technologie rychlého (15W) nabíjení. Nakonec zadní sestavu by měla uzavírat dvojice v podobě 8megapixelového a 5megapixelového snímače.

Zdroj: Amazon.in

Zdroje: sammobile.com, amazon.in

Exit mobile version