Dotekomanie.cz

Přichází týden slev s Niceboy! [sponzorovaný článek]

Niceboy

Přichází další týden slev na Smarty.cz, tentokrát s Niceboy! Užít si můžete extra slevu 20 % na vybraná sluchátka, reproduktory i kamery. Akce platí v termínu 26.7. – 1.8.2021. Nabídka je poměrně rozsáhlá, pořídit si můžete chytré hodinky, myši, klávesnice, reproduktory, sluchátka, kamery nebo podložky. Co si ale vybrat? 

Niceboy HIVE 3 Aura ANC

Niceboy HIVE 3 Aura ANC jsou sluchátka s aktivním potlačením okolního hluku (ANC), výdrží přehrávání až 50 h, USB-C a 3,5mm Jack konektory, NFC párováním, skládacím ergonomickým designem a cestovním pouzdrem v balení. 

Aktuálně je Smarty prodává s 21% slevou, a to za 1 999 Kč. Při aplikaci kódu 20NICEBOY získáte další 20% slevu. Zaplatíte tedy jen 1 599 Kč. Produkt si můžete detailně prohlédnout ZDE.

Niceboy X-Fit Watch Pixel

Chytré hodinky Niceboy X-Fit Watch Pixel nabídnou 1,3“ zaoblený displej, odolné kovové tělo, IP68 voděodolnost, výdrž až 10 dní, podporu mobilní aplikace pro iOS i Android, přenos zpráv a notifikací, ovládání hudby, krokoměr, měření sportovních aktivit, kalkulaci kalorií, monitoring spánku a na výběr budete mít z 50 ciferníků.

Aktuálně je Smarty prodává za 1 390 Kč. Při aplikaci kódu 20NICEBOY získáte 20% slevu. Zaplatíte tedy jen 1 112 Kč. Produkt si můžete detailně prohlédnout ZDE.

Niceboy HIVE Pins

Bezdrátová TWS sluchátka Niceboy HIVE Pins nabízí kvalitní zvuk a hluboké basy MaxxBass, Bluetooth 5.0, kombinovaná výdrž až 4+14 hodin, krytí IPX4, dotykové ovládání, nabíjení USB C, mikrofon pro pohodlné hovory i spolehlivé autopárování.

Aktuálně je Smarty prodává za 999 Kč. Při aplikaci kódu 20NICEBOY získáte 20% slevu. Zaplatíte tedy jen 799 Kč. Produkt si můžete detailně prohlédnout ZDE.

Niceboy RAZE 3 Guru

Výkonný přenosný reproduktor Niceboy Race 3 Guru je vhodný do interiéru i exteriéru. Má odolnost proti vodě v certifikaci IP67. Bezdrátový přenos zajišťuje Bluetooth 5.0. Nabíjení skrze USB-C, USB port pro připojení kabelu a nabíjení dalších zařízení, výkon 24 W, výdrž až 10 hodin.

Aktuálně jej Smarty prodává za 999 Kč. Při aplikaci kódu 20NICEBOY získáte 20% slevu. Zaplatíte tedy jen 799 Kč. Produkt si můžete detailně prohlédnout ZDE.

Exit mobile version