Dotekomanie.cz

Motorolu Edge 20 přibližují nové obrázky

Motorola logo 4167x2083x

Zdroj: 9to5google.com

Rovnou trojice telefonů pod značkou Motorola se zanedlouho usadí do nové série Edge 20 a aktuální únik od OnLeaks odhaluje možnou podobu základního zástupce Edge 20. Bližší specifikace už dříve prozradila databáze TENAA. Výrobce přinese oživení této řady po více než roční přestávce, když poslední model Edge byl uveden na konci dubna loňského roku.

Očekávání jsou velká

Přední část zabere 6,7palcový displej s FullHD+ rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí. Vnitřní šasi vyplní čipová sada Snapdragon 778G od Qualcommu, 6/8GB operační paměť RAM nebo 128/256GB interní úložiště, které by mohlo podporovat microSD karty. Zatímco proděravěný otvor uprostřed dostane 32MPx selfie kamerku, tak záda obsadí LED blesk a trio fotoaparátů – hlavní 108MPx + ultra-široký 16MPx + 8MPx tele objektiv.

Zdroj: Phonearena.com

Snímači otisků prstů patří místo v boční části konstrukce telefonu. Výkon bude údajně řídit 4 000mAh článek baterie s ještě neupřesněnou technologií rychlého nabíjení. Zmínku si zaslouží vstup pro USB-C, ale naopak i chybějící 3,5mm sluchátkový jack. Přesné datum představení není známo, ale spekuluje se o přelomu tohoto měsíce, kdy také zjistíme konečné ceny. Na český trh by se měl rovněž dostat vzhledem k prodávané první generaci.

Zdroj: Phonearena.com

Zdroj: phonearena.com

Exit mobile version