WhatsApp na více zařízeních? Ještě nejásejte, omezení bude podstatné

WhatsApp na více zařízeních? Ještě nejásejte, omezení bude podstatné
2021-06-22T14:00:22+02:00
• 22. 6. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

2

Konečně jsme se dočkali potvrzení, že komunikační platforma WhatsApp bude rozšířena o podporu více zařízení k jednomu účtu. Těšili jsme se, že budeme moci používat svůj účet na několika zařízeních bez nutnosti mít neustále mobilní telefon připojený k internetu, ale nakonec zde bude dost podstatné omezení.

WhatsApp a podpora více zařízení se stane realitou [aktualizováno]

WhatsApp a více zařízení

Díky prozkoumávání zdrojových kódů aplikace se podařilo objevit informace spojené s možností používání jednoho účtu na několika zařízení. V první řadě budete moci mít jeden účet na celkem pěti zařízení, přičemž jedno z nich musí být mobilní telefon, takže každý uživatel bude moci svůj účet používat ještě na dalších čtyřech.

Pokud jste měli v plánu střídat telefony, případně Android a iOS, máte jednoduše smůlu. WhatsApp vám dovolí mít jen jeden mobilní telefon. Další čtyři zařízení mohou být WhatsApp pro Web, WhatsApp pro počítač nebo Portal, což je chytrý displej od Facebooku.

EWY9jC8U4AYl9XD 1440x908x

Zdroj: WhatsApp

Teoreticky tak budete moci požívat WhatsApp na několika počítačích a mobilním telefonu. Zatím ale nikde není zmínka, jestli jedno z těch zařízení může být i tablet. I tak uživatelé mohou jednoduše zapomenout na dva a více mobilních telefonů. Novinka prvně bude dostupná v rámci beta testování, později se dostane mezi uživatele. Minimálně díky nové funkci nebudete muset mít neustále připojený mobilní telefon k internetu.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Václav Hanák

22. 6. 2021, 16:29

WhatsApp už jsem dávno odinstaloval. Od té doby, kdy ho koupil Facebook, jsem počítal s tím, že půjde do kopru! A nemýlil jsem se. Samá bezpečnostní díra, snahy sdílet data s Facebookem a nové podmínky užívání. Tak šel.

Erik Bezeréti

22. 6. 2021, 19:43

Rad bych udělal totéž leč většina mých kontaktů je právě na Whatsappu. Po snaze přesvědčit alespoň hlavní kontakty k přechodu na Signal nebo Telegram jsem rezignoval a zůstal i na Whatsappu.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat