Dotekomanie.cz

Využijte bombastickou nabídku letních slev na produkty Microsoft v obchodě Godeal.com [sponzorovaný článek]

Léto nám pomalu klepe na dveře a na dveře nám klepe i pravidelná dávka skvělých nabídek na produkty společnosti Microsoft. Ty můžete nyní získat za pohádkové ceny v internetovém obchodě Godeal24.com.

Využijte báječné slevy až 60 % na produkty Microsoft

Ať už se chystáte provést upgrade vašeho počítače a darovat mu aktuální a bezpečný operační systém, nebo jen plánujete koupi kancelářského balíku, nebo nástrojů pro zlepšení vaší produktivity, naše nabídka vám jistě přijde vhod. Ve spolupráci s internetovým obchodem Godeal24.com jsme pro vás připravili výběr toho nejlepšího. S báječnými slevami až 60 % ušetříte stovky až tisíce korun, stačí jen kliknout a objednat.

V nabídce naleznete jak licence pro operační systém Windows 10 a Windows Server, tak i pro kompletní Office balíky, nebo pro projektové nástroje MS Project a Visio.

Windows 10, nebo Server se slevou 45 %. Pro získání slevy zadejte kód  SGO45

Kancelářské balíky Office, operační systém Windows 10 a další software se slevou 60 %. Pro získání slevy zadejte SGO60: 

Pokud vás nabídka zaujala, neváhejte navštívit internetový obchod Godeal24.com, kde naleznete kompletní přehled všech produktů, které se v této slevové akci nacházejí. Platbu je možné provést platební kartou online, nebo zabezpečenou metodou přes PayPal.

V případě jakéhokoliv problém s objednávkou, nebo jen pro získání více informací se můžete obrátit na podporu na e-mailové adrese: service@godeal24.com.

Exit mobile version