Dotekomanie.cz

Tiskárna Creality 3D za cenu, kterou jinde nenajdete. Pouze v internetovém obchodě Cafago.com [sponzorovaný článek]

Creality3D 1280x914x

3D tiskárny jsou čím dál více populární. Je to dáno tím, že se jejich cena postupně snižuje na rozumnou hranici. S naší nabídkou můžete 3D tiskárnu získat za opravdu bezkonkurenční cenu a to pouze v obchodě Cafago.com.

Tiskárna Creality 3D za bezkonkurenční cenu se slevou 56 %

Tiskárna Creality 3D se vyznačuje přesností na úrovni 2K na mikron a disponuje jednotným světelným zdrojem. Systém tak dosahuje přesnosti 0,02 – 0,05 mm, čímž zaručuje vytváření velmi hladkého a jemného povrchu. Tiskárna používá zdroj UV záření o vlnové délce 405 nm. Díky redukci tzv. Jagged Edges dosahuje čtyř až osmi násobného anti-aliasingu, který je důležitý pro jemnost tisku.

Kuličkové lineární kolejnice zajistí rovnoměrný pohyb osy eliminující roztřepení konců tisku. Zdvojené ventilátory pak a systém filtrování vzduchu s aktivním uhlím dezodorizuje uvolňovaný zápach. Nové UI uživatelské rozhraní s podporou anglického jazyka přináší možnost monitoringu tisku v reálném čase a nabízí mnoho funkcí a informací zobrazených na 3,5palcové dotykové obrazovce.

Tiskárna je vyrobena z kvalitního CNC hliníkového materiálu. Tento kvalitní materiál posiluje celkovou tuhost rámu, snižuje vibrace a tím zajišťuje plynulejší tisk. Velikost tisku je omezena na rozměry 119 x 65 x 160 mm.

Specifikace:

Pokud vás tato 3D tiskárna zaujala, pak neváhejte a využijte nabídky internetového obchodu Cafago.com. Získáte tak úžasnou slevu 56 %. Jedná se nabídku omezeného počtu kusů, tak si pospěšte!

Exit mobile version