TCL odhalilo dětské hodinky Movetime Family Watch 2

TCL odhalilo dětské hodinky Movetime Family Watch 2
2021-06-28T08:00:45+02:00
• 28. 6. 2021

TCL MOVETIME Family Watch 2; Zdroj: TCL

Druhá generace hodinek Movetime Family Watch od společnosti TCL překvapivě nenavazuje na svého předchůdce z loňského roku. Novinka má designové zpracování blízké nejmenším uživatelům, takže tentokrát nic pro starší spotřebitele. Čínský výrobce spustí prodej oficiální cestou během srpna po celé Evropě a téměř jistě budou tyto hodinky k zakoupení i v našich končinách.

Ušetří rodičům starosti

Robustní konstrukci zabírá 1,54palcový displej bez bližšího upřesnění a řemínek o šířce 20 mm připojený ke kovové sponě. Důležitým prvkem je slot pro nanoSIM kartu, která ve 4G síti slouží na telefonování, odesílání/příjem SMS zpráv, zaznamenávání přesné polohy dítěte nebo videohovory přes přední 2megapixelovou kamerku. Baterie s kapacitou 850 mAh vzrostla velikostně o úctyhodných 40 %, a proto vydrží 7 dní v pohotovostním režimu či 2 dny při nepřetržitém fungování v mobilní síti.

Movetime Family Watch 2 2 2498x1534x

Zdroj: TCL

Samotné dobíjení probíhá pomocí klasického microUSB portu. Dále nechybí SOS tlačítko pro přivolání pomoci a také lze dětem nastavit tzv. bezpečnou zónu, kdy rodiče dostanou upozornění po opuštění vymezeného prostoru. Prodejci budou nabízet dvě barevné verze (modrá, růžová) za doporučenou cenu 149 eur. To po přepočtu vychází na 3 796 Kč, což není zrovna málo.

Movetime Family Watch 2 1 800x565x Movetime Family Watch 2 3 668x471x

Zdroj: TCL

Zdroje: phonearena.com, prnewswire.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat