Dotekomanie.cz

Lenovo připravuje dvojici K13 Note a K13 Pro

Lenovo logo 3168x2250x

Zdroj: Wikimedia.org

Společnost Lenovo by měla v nejbližších dnech či týdnech představit minimálně dvě novinky do modelové řady K13, které jsou již k vidění ve známé databázi Google Play Console. Provedený zápis přibližuje jak možnou podobu zařízení, tak první klíčové prvky ze seznamu specifikací. Navíc čínský výrobce se zřejmě opět inspiroval u vlastní série Moto G.

Nevystoupí z průměru

O mírný krok napřed bude model K13 Pro (kódové označení Caprip), který nabídne osmijádrový procesor Snapdragon 662 od Qualcommu, 6GB operační paměť RAM a 128GB úložiště na uživatelská data. Druhý přírůstek K13 Note (Capri) požene 5G procesor Snapdragon 480 ze stejné dílny, ale s menší 4GB operační pamětí RAM a 64GB interní pamětí. Oba ponesou displej s HD+ rozlišením a tradičním „Waterdrop“ výřezem.

Zdroj: Gizmochina.com

K tomu dále přidají 5 000mAh článek baterie či předinstalovaný operační systém Android 11. Nakonec můžeme dodat, že K13 Pro má nejblíže k Moto G30, zatímco K13 Note balancuje mezi Moto G10 a Moto G20. S největší pravděpodobností ani jeden zástupce nepřekročí hranice domácí půdy, protože produktová řada Moto G je prodávána v našich končinách a nebudou mít potřebu ještě více rozdrobit celé portfolio.

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version