Dotekomanie.cz

Chytré hodinky nově v obchodech – s dlouhou výdrží i s prémiovými materiály

hodinky 10 1200x675x

Již nějakou dobu u nás najdete poněkud unikátní seriál na českém trhu, který se věnuje novým smartphonům u českých prodejců. Díky monitorování trhu se tak mnohdy u nás dozvíte o mobilech, které ještě ani nebyly představeny, ale již se naskladňují u prodejců. Rozšířili jsme náš systém o vyhledávání chytrých hodinek a máme zde první data týkající se českého trhu.

Níže jsou uvedeny chytré hodinky, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Chytré hodinky nově v obchodech – levné, elegantní i se SIM kartou

Cubot C3

Levnější kategorie hodinek se rozšířila o model C3 od společnosti Cubot. Jedná se o poměrně standardní model s několika funkce a měřením tepové frekvence. Nabízí se 10 sportovních režimů a odolnost vůči vodě. Na jedno nabití mají vydržet až 15 dnů.

ZEPP Z

Pokud si potrpíte na lepší materiál, co tak titan? Právě takové jsou hodinky Zepp Z. Nabízí měřením fitness aktivity, srdečního tepu, kyslíku v krvi (SpO2), spánku, stresu, GPS, GLONASS a měřením tlaku vzduchu. Vydrží max. 30 dní (běžná 15 dní) a nabízí odolností do 5 ATM.

Sequent SuperCharger 2.1 Premium HR

Chytré hodinky mohou být také hybridní, kdy se nabízí běžný ciferník, ale zároveň umí měřit fitness aktivitu a také nabízí notifikace. Model Sequent SuperCharger 2.1 Premium HR je unikátní i tím, že mají samonabíjecí mechanismus, stačí být jen aktivní.

Wotchi

Značka Wotchi rozhodně nezahálí a na českém trhu najdeme spoustu nových modelů. Většinou mají velmi podobné specifikace, nejvíce se liší samotným displejem. Na jedno nabití průměrně zvládají 5 dnů při běžném používání. Kromě měření tepu umí sledovat krevní tlak a okysličení krve.

Exit mobile version