Dotekomanie.cz

Chytré hodinky nově v obchodech – hybridní s dlouhou výdrží, velmi levné i designé

hodinky 9 1200x675x

Již nějakou dobu u nás najdete poněkud unikátní seriál na českém trhu, který se věnuje novým smartphonům u českých prodejců. Díky monitorování trhu se tak mnohdy u nás dozvíte o mobilech, které ještě ani nebyly představeny, ale již se naskladňují u prodejců. Rozšířili jsme náš systém o vyhledávání chytrých hodinek a máme zde první data týkající se českého trhu.

Níže jsou uvedeny chytré hodinky, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Chytré hodinky nově v obchodech – pro děti, za pár stovek nebo s OLED displejem

Lotus hodinky

Značka Lotus začala na českém trhu prvně nabízet levnější chytré hodinky, ale nyní zde najdete i dražší, které sice nemají otevřený operační systém, ale nabízí lepší zpracování. Kromě toho disponují GPS a dokonce podporují přes dodávanou aplikaci IFTTT, takže si můžete vytvořit automatizované činnosti s dalšími službami. Chlubí se také 10 ATM, minerálním sklem, fitness funkcemi a dalšími možnostmi. Nenajdete zde ale monitor srdečního tepu. Modely 18803/3, 18811/1, 18810/2 a 18803/2 zapadají do kategorie hybridních hodinek, takže mají běžné analogové zobrazování času.

Colmi hodinky

Dále se nabízí dva modely od značky Colmi. V tomto případě se nabízí levnější chytré hodinky, kde je k dispozici například senzor srdečního tepu, podpora notifikací, měření fyzické aktivity a výdrž několik dnů.

Wotchi hodinky

Na trh se dostává rovnou několik modelů pod značkou Wotchi. Všechny spadají do levnější kategorie, ale i tak zde najdeme velmi levné, pak střední třídu a několik modelů má cenu přes dva tisíce korun. Ve své podstatě se liší zejména zpracováním. Nejlevnější modely jsou W50B, W54GY a W55P, které nabízí sledování srdečního tepu, 3 ciferníky, software v češtině a sportovní funkce jako běh, běh na páse, cyklistika, skákání přes švihadlo, jóga, spinning, skákání.

Modely W41BL, W46BS a W25S se s cenou blíží k 1500 Kč. Zde se již nabízí kov a navíc například měření okysličení krve, EKG, více ciferníků a také mikrofon s reproduktorem, takže jdou použít i pro telefonování.

Nejdražším modelem je Wotchi W5BK, kde ve výbavě najdeme navíc i GPS a dokonce je zde slot pro SIM kartu, takže si vystačí i bez mobilního telefonu.

Witchi se ale také pokouší o designové modely, spíše pro dámy. Hodinky tak působí elegantněji a možná i jako šperk.

Exit mobile version