Dotekomanie.cz

Oppo K9 5G je novinka s rychlým nabíjením a slušnou výbavou

kv2 img 2560 4143x2333x

Oppo K9 5G; Zdroj: Oppo

Oppo sem tam umí překvapit top modely a někdy se pochlubí i koncepty mobilů. Své portfolio poměrně pravidelně rozšiřuje o zástupce střední třídy. Tentokrát jsme se dočkali novinky Oppo K9 5G, která může zaujmout svou výbavou i cenou.

Oppo vypustilo 5G dvojici A54 a A74 do Evropy

Střední třída nemusí být nudná

Sice je Oppo K9 5G zástupce střední třídy, i tak najdeme ve specifikacích jednu vlastnost, kterou vybočuje i nad dražšími top modely. V tomto případě jde o rychlost nabíjení. Došlo na použití 65W technologie, takže doplnění energie je v řádově desítkách minut.

Oppo K9 5G; Zdroj: Oppo

Co se týče ostatních specifikací, tak na tom není Oppo K9 5G špatně. Nabízí se OLED displej s 90HZ frekvencí a s Full HD+ rozlišením. O výkon se stará poměrně dobrý Snapdragon 768G s přímou podporou sítí páté generace. Rozhodně bude dostačovat i náročnějšímu uživateli.

Čtečka otisků prstů je integrována do displeje a najde se zde také konektor pro sluchátka. O fotografické schopnosti se hlavně stará 64MPx senzor s elektronickou stabilizací obrazu. Sekundární je pro ultra širokoúhlé focení a třetí je jen pro makro fotky.

Specifikace Oppo K9 5G

Základní model Oppo K9 5G má nastavenou cenu na 1999 juanů, což je v přepočtu přibližně 6 600 Kč. Pakliže se novinka dostane do Česka, cena by se mohla pohybovat kolem 8 600 Kč, což nebude špatná cena za takto vybavený model.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version