Nothing ear (1) budou stát 99 eur a nabídnou ANC aktualizováno

Nothing ear (1) budou stát 99 eur a nabídnou ANC [aktualizováno]
2021-07-20T19:30:07+02:00
• 20. 7. 2021

Zdroj: Nothing

Aktualizováno 20. 7.

Jde vidět, že spoluzakladatel OnePlus si drží strategii představování, jak je tomu zvykem právě u OnePlus. Dnes se dozvídáme další specifikace. Sluchátka vydrží společně s nabíjecí krabičkou 24 hodin přehrávání hudby se zapnutým aktivním potlačením hluku. Případně 34 hodin bez ANC. Baterie v krabičce má 570 mAh. Rychlé nabíjení po dobu 10 minut dodá energie na 6 hodin přehrávání s ANC nebo 8 hodin bez. Krabičku jde nabíjet přes USB C nebo bezdrátově. Kromě toho společnost ukázala vzhled krabičky.

Nothing ear 1 case 3 1200x675x

Nothing ear 1 case 2 small 7680x7680x Nothing ear 1 case 1 small 7680x7680x

Zdroj: Nothing

Aktualizováno 6. 7.

Společnost Nothing již nějakou dobu láká na první svůj produkt, což budou bezdrátová sluchátka Nothing ear (1). Ze všech informací, co byly doposud zveřejněny, vyplývá, že sluchátka budou asi průhledná. Sice neznáme konečnou podobu, ale společnost nám zaslala tento obrázek, který má evokovat průhledný design. Kromě toho firma potvrdila, že cena sluchátek bude 99 eur včetně daně, tedy v přepočtu přibližně 2 540 Kč. Mezi hlavní funkce bude patřit aktivní potlačení šumu (ANC). K uvedení dojde 27. července.

teaser 1080x705x

Zdroj: Nothing

Aktualizováno 29. 6.

Původně jsme očekávali uvedení prvního produktu od nově vznikající společnosti již tento měsíc, ale nakonec se tak stane až v červenci. Konkrétně se tak stane 27. července v 15:00 našeho času na oficiálních stránkách společnosti. Víme, že se bude jednat o sluchátka. Jen jsme se dozvěděli, že získají označení „Nothing ear (1)“.

unnamed 13 1128x634x

Zdroj: Nothing

Původní článek 11. 5.

Carl Pei odstoupil z vedení společnosti OnePlus a začal zcela novou dráhu s firmou Nothing. Kromě toho nová společnost  dokázala pojmout zbytky firmy Essential od otce systému Android. Nějakou dobu jsme mohli sledovat, jak do Nothing investují i velké společnosti a konečně se dočkáme prvního produktu.

Spoluzakladatel One Plus – Carl Pei představil projekt Nothing

Nothing Ear 1

Firma zatím není moc konkrétní, ale před nějakou dobou došlo k naznačení, že první produkt budou sluchátka. Nyní Nothing láká na představení, byť samotný design není znám. Ten je dle vyjádření stále přísně tajný. K dispozici je jen jeden obrázek, z kterého můžeme maximálně vyčíst, že se dočkáme bezdrátových sluchátek.

Nothging uvádí, že jsou výhradně určená pro poslech hudby, podcastů a audioknih. To asi není překvapivé, ale nikde se nezmiňuje telefonování, ale asi se bude jednat o další funkci

FINAL Reveal of Name Landscape 4 KV Bird 1920x1080x

Zdroj: Nothing

Nothing ke sluchátkům jen dodává, že zájemci mohou očekávat ikonický design, vylepšené funkce a „transparency“, tedy asi průhlednost. Ale také to může mít nějakou spojitost s osobními daty, ale to jen hodně spekulujeme. K představení má dojít v červnu a jedná se o první produkt z mnoha. Co bude následovat, není zatím jasné.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat