Huawei FreeBuds 4 přichází do Česka aktualizováno

Huawei FreeBuds 4 přichází do Česka [aktualizováno]
2021-08-02T10:25:40+02:00
• 2. 8. 2021

Zdroj: Huawei

Aktualizováno 2. 8.

V květnu společnost Huawei představila bezdrátová sluchátka Huawei FreeBuds 4. Ty nyní přichází na český trh za cenu 3 499 Kč. Do 15. srpna ale běží akce, kdy je můžete mít se slevou 700 Kč, takže cena je na omezenou dobu pouze 2 799 Kč. Za takovou částku se nabízí funkce jako aktivního potlačení hluku (ANC) a Adaptive Ear Matching (AEM).

„Sluchátka FreeBuds 4 jsou vybavena kompozitní membránou z polymeru tekutých krystalů (LCP), která podporuje frekvenční rozsah až 40 kHz. To je zárukou kvalitního zvuku s vysokým rozlišením. Bez výrazné ztráty kvality zní navíc výšky bohatěji a plněji. O robustnější, a tedy i působivější basy se zase stará dynamický měnič o velikosti 14,3 mm.“, dodává Huawei

Původní článek 20. 5.

Více než rok stará 3. generace sluchátek FreeBuds zná konečně svého nástupce, který s největší pravděpodobností naváže na úspěch předchůdce. Společnost Huawei měla na domácí půdě tiskovou konferenci, kde nová sluchátka FreeBuds 4 byla představena ve finální podobě. Ke všemu oficiální prodej startuje již brzy za velmi přijatelnou prodejní cenu.

Stále ve stopách

Designové zpracování vychází opět z tisíců nasbíraných 3D modelů lidského ucha, takže nad pohodlností nošení nemusíme ani pochybovat. Funkce aktivního potlačení okolního hluku (ANC) je údajně řešena tzv. hybridní technologií, která pro dosažení maximálního efektu využívá dvou dalších mikrofonů. Ovšem přesná hodnota bohužel nebyla čínským výrobcem upřesněna. Nabíjecí pouzdro dostalo 410mAh baterii, kdežto sluchátka mají 30mAh článek.

FreeBuds 4 1 2398x1212x

Zdroj: Huawei

Výdrž se pohybuje v rozmezí od 2,5 hodin s ANC do 20 hodin při dobíjení z pouzdra. Následně uvnitř je procesor Kirin A1 nebo nechybí ani dotykové plošky pro ovládání. Komunikaci mezi zařízeními zajišťuje Bluetooth 5.2. Navíc celá konstrukce získala certifikaci odolnosti IPX4. Závěrem lze dodat, že prodej začíná už 1. června za cenu v přepočtu 3 238 Kč. Případní zájemci mohou vybírat ze tří barevnách variant – bílé, černé, červené.

FreeBuds 4 4 960x400x FreeBuds 4 2 2308x904x

Zdroj: Huawei

Zdroj: consumer.huawei.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat