Dotekomanie.cz

Hanmatek je skvělý osciloskop za velice dostupnou cenu! [sponzorovaný článek]

H620055432f7e480b8cdffad6ccbc6d15s 1 2002x2002x

Každému se občas stane, že potřebuje změřit spoustu veličin, ne všichni k tomu však mají potřebnou a často také velmi nákladnou výbavu. Přivítejte osciloskop Hanmatek, který zastane obrovskou škálu nástrojů a přitom jej snadno schováte do kapsy.

Mějte maximální přehled vždy a o všem

O zobrazování všech informací se stará 3,5 palců velký displej s jemným rozlišením, pro přesné sledování všech křivek. Osciloskop zvládá monitorovat 7 druhů automatického měření – frekvence, perioda, amplituda, maximum, minimum, průměr, špička-špička. Na obrazovce pak lze současně zobrazit až 6 automatických měření. Nechybí zde ani funkce multimetru, díky kterému změříte elektrické napětí, proud, odpor, kapacitu a také vypnutí a zapnutí.

Skvělou vychytávkou je také přítomnost konektoru USB-C, skrze který probíhá nejen nabíjení článků, ale také propojení s počítačem. V počítačovém programu pak můžete číst uložené obrázky nebo průběh CSV, což je vhodné zejména pro zobrazení a analýzu průběhu, nebo také analýzu dat pro pozdější využití.

Tento skvělý osciloskop můžete zakoupit již za pouhých 3 592 Kč. Objednávat můžete navíc z českého skladu s velmi rychlým doručením. Kupujte ZDE.

Exit mobile version