Dotekomanie.cz

Realme chystá 3. pokračování série Q

Realme

Zdroj: Realme

Po půl roční odmlce je v cílové rovince další novinka, která zamíří do modelové řady Q a společnost Realme jí bude chtít držet místo v segmentu střední třídy. Předchozí 2. generace dorazila v polovině října loňského roku, kdy kromě základní varianty se objevilo také provedení s přívlastkem Pro. Čínský výrobce by mohl více informací prozradit už v následujících dnech.

Laťka postavena vysoko

Přestože kolem telefonu visí spousta otazníků, tak existují prvky ze seznamu specifikací, které si můžeme odškrtnout. Hlavní pohonnou jednotku utvoří z osmijádrového procesoru Dimensity 1100 od MediaTeku, k němuž se váže grafický čip Mali-G77 MC9 a hlavně podpora sítí 5. generace. Přesné rozměry čelního panelu ještě neznáme, ale ten nabídne 120Hz obnovovací frekvenci.

V zadní části by měl vynikat známý slogan „Dare to Leap“ a třeba čtyři objektivy fotoaparátu. Rovněž má dojít k prodloužení výdrže baterie díky většímu 4 500mAh článku, kterou doplní technologie rychlého 65W nabíjení. Prodejní cena údajně odstartuje od hranice 307 dolarů (tj. cca 6 640 Kč). Poslední model Q2 dokázal sklidit velký úspěch v číslech, ale Realme doufá, že Q3 na něj dokáže navázat.

Zdroj: Gizmochina.com

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com

Exit mobile version