Dotekomanie.cz

Realme Buds Air2 nabízí ANC za férové peníze

Screenshot 19 1357x731x

Zdroj: Realme

Technologie ANC (Active Noise Cancellation) přestává být hlavní doménou prémiových sluchátek. Společnost Realme do oficiálního prodeje v Číně momentálně vypouští vlastní řešení s názvem Buds Air2. Tato bezdrátová sluchátka kromě aktivního potlačení okolního zvuku (ANC) si vysloužila řadu dalších uživatelsky přívětivých vlastností, což se především nijak významně nepodepsalo u konečné prodejní ceny.

Nejeden prodejní tahák

Z doslova napěchovaného seznamu funkcí můžeme zmínit režim nízké latence zvuku, což ocení uživatelé během hraní her a dokáže snížit zpoždění o 88 ms. Následně zmiňovaná funkce ANC umí ztlumit okolní zvuk o slušných 25 dB a při telefonování se připojí ještě technologie ENC (Environmental Noise Cancellation), která přináší jasnější zvuk do obou mikrofonů ve sluchátkách. Čip R2 z vlastní dílny prodlužuje výdrž o 80 % a přispívá až k 35% latenci zvuku.

Zdroj: Realme

Speciální membrána oproti té standardní obstarává také kvalitnější basy. Samozřejmostí jsou dotykové plošky pro ovládání, funkce Bluetooth 5.2 nebo zvýšená odolnost IPX5. Co se týče výdrže, tak maximálně zvládnou 25 hodin poslechu při dobíjení v dodávané krabičce. Samostatně vystačí na 5 hodin. K plnému nabití potřebují celé 2 hodiny a již po 10 minutách hrají 2 hodiny. Do obchodu míří dvě barevná provedení (bílé, černé) za lákavou cenu v přepočtu 1 011 Kč.

Zdroj: Realme

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version