Dotekomanie.cz

Nejprodávanější sluchátka na Smarty.cz [sponzorovaný článek]

sluchatka 1200x675x

Xiaomi Mi Bluetooth Neckband Earphones černá

Bezdrátová Bluetooth sluchátka s nákrčníkem hodící se na sport i na běžné nošení. Nabízí na jedno nabití až 8 hodin přehrávání, kodek aptX, frekvenční rozsah 20 Hz až 20 KHz, impedanci 32 Ohm, citlivost 100 dB a celkovou váhu 40 g.

Specifikace Xiaomi Mi Bluetooth Neckband Earphones černá

1MORE Stylish TWS zlatá

Druhá generace spolehlivých 1MORE Stylish vsází především na skvělý zvuk, bezdrátovou technologii TWS, dlouhou životnost a skvělý přenos hudby díky Qualcomm čipu.

Specifikace 1MORE Stylish TWS zlatá

JBL TUNE 500BT růžová

Bezdrátová sluchátka JBL Tune 500BT nabízí JBL Pure Bass zvuk, příjemné náušníky a polstrovanou čelenku pro dlouhé hodiny poslechu bez tlačení. Na jedno nabití vydrží až 16 hodin hraní.

Specifikace JBL TUNE 500BT růžová

Apple AirPods bezdrátová sluchátka s bezdrátovým pouzdrem (2019) bílá

AirPody s bezdrátovým nabíjecím pouzdrem představují úplně nové pojetí bezdrátových sluchátek. Nabídnou delší dobu volání, rychlejší a stabilnější připojení díky čipu Apple H1, až 2x rychlejší přepínání mezi zařízeními a 1,5x rychlejší spojení telefonních hovorů. A dobijete je i na cestách.

Specifikace Apple AirPods bezdrátová sluchátka s bezdrátovým pouzdrem (2019) bílá

Beats Flex bezdrátová sluchátka kouřově šedá

Muzika, hovory, podcasty. Nic tě nezaskočí s bezdrátovými sluchátky Beats Flex s až 12 hodinovou výdrží, funkcí Hey, Siri a Fast Fuel nabíjením pro extrémně rychlé nabití.

Specifikace Beats Flex bezdrátová sluchátka kouřově šedá

Exit mobile version