Dotekomanie.cz

Galaxy F12 je vylepšenou verzí Galaxy M12

Screenshot 141 1281x701x

Galaxy F12; Zdroj: Samsung

Samsung se hodně soustředil na současnou generaci Galaxy A a vybavil novinky vskutku zajímavými specifikacemi. Společnost se ale věnuje i levnějším modelům v rámci sérií Galaxy F a Galaxy M. Dnes jsme se dočkali novinky Galaxy F12.

Jen drobná změna

Jak název napovídá, novinka Galaxy F12 vychází z modelu Galaxy M12, který byl představen v únoru tohoto roku. Samotné specifikace jsou takřka identické až na jednu odlišnost. Galaxy F12 má sice stále 6,5palcový IPS displej s HD+ rozlišením, ale tentokrát se nabízí 90Hz obnovovací frekvence.

Galaxy F12; Zdroj: Samsung

Je jen otázkou, prč vlastně Samsung nabízí rychlejší displej u tohoto modelu. Zatímco původní model je k dispozici v několika kombinacích operačních pamětí a úložišť, tak model Galaxy F12 má v základu 4 GB operační paměti. Dále je možné si vybrat s 64Gb nebo 128GB verze.

Největší chloubou stále zůstává baterie o kapacitě 6000 mAh s podporou 15W nabíjení. Cena byla u tohoto modelu nastavena v přepočtu přibližně na 3 300 bez daně. Sice se u nás neprodává série Galaxy F, ale je možné, že se tato novinka dostane na náš trh pod jiným označením, zřejmě v rámci série Galaxy M. Možná se bude jednat o Galaxy M12s.

Specifikace Galaxy F12

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version