Garmin představil chytré hodinky pro golfisty

Garmin představil chytré hodinky pro golfisty
2021-03-20T13:03:17+02:00
• 18. 3. 2021

Zdroj: Garmin

2

Garmin uvedl na trh troje chytré hodinky se zaměřením na golf. Cílová skupina je tedy jasná, golfisté. Approach S42, Approach S12 a Approach G12 jsou určeny pro technicky zdatné golfisty, kteří chtějí analyzovat své střely a do budoucna vylepšit svou hru. 

Garmin představuje tři modely

Všechna tři zařízení nabízejí 42 000 golfových hřišť po celém světě, takže si uživatel bude moci opravdu nastavit aktuální hrací plochu. Mezi společné funkce navíc patří Green View, který pomůže lépe číst tzv. putt, a kompatibilita s aplikací Garmin Golf pro nahrávání výsledků. Garmin Approach S12 a S42 jsou již v prodeji, model G12 bude k dispozici v následujících 3-5 týdnech.

Approach S42 je určen pro serióznější golfisty. Je vybaven 1,2palcovým barevným dotykovým displejem. K dispozici je funkce AutoShot, která golfistům umožňuje sledovat a automaticky zaznamenávat vzdálenosti střel. Uživatelé mohou nosit hodinky na golfovém hřišti i mimo něj a prohlížet si chytré upozornění a funkce pro sledování aktivit, které zahrnují kroky, spánek, kalorie, vibrační upozornění, pohybovou lištu a integrované sportovní profily. Hodinky na jedno nabití vydrží až 5 hodin (při aktivním GPS) a 10 dní (bez GPS). Hodinky zakoupíte za 299,99 dolarů (cca 6 567 Kč bez DPH). 

Garmin

Zdroj: Garmin

Naopak Garmin Approach S12 cílí na golfové nadšence a začátečníky. Zařízení nabízí 1,3palcový displej s vysokým rozlišením čitelným na přímém slunečním světle. Poskytuje režim zobrazení velkých čísel, což by v praxi mělo usnadnit analýzu vašich výkonů – vše bude na jednom místě. Výdrž při aktivním GPS by měla činit až 30 hodin. Hodinky je možné zakoupit za 199,99 dolarů (cca 4 378 Kč bez DPH). Doba přepravy je stanovena na 1-2 týdny. 

Model G12 je pak spíše GPS golfový kapesní počítač. Nabízí 1,3palcový displej s vysokým rozlišením nebo třeba speciální poutko pro nošení na opasku nebo kolem krku. Nabízí stejné funkce, jako model S12. Jakmile bude k dispozici, prodávat se hodinky budou za 149,99 dolarů (cca 3 283 Kč bez DPH). 

Zdroj: pocketnow.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

ruzna upozorneni

20. 3. 2021, 10:29

Kdybyste místo odstraňování komentářů, které upozorní na vaše otřesné školácké hrubky, radši opravil ty hrubky samotné.
Tak ještě jednou: když říkáte „tři hodinky“, říkáte také „dvě kleště“, nebo „tři kalhoty“?
Jmenuje se to „podstatná jména pomnožná“ a koho to nenaučili doma do 3 let, ten se s tím obvykle setkal v 6.třídě ZŠ.

Gadus Morhua

19. 3. 2021, 14:50

Tři chytré hodinky? Senior editor?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat