Dotekomanie.cz

Vivo S7t oficiálně – přináší několik změn

Vivo S7t 1473x806x

Vivo S7t; Zdroj: fonearena.com

V srpnu minulého roku společnost Vivo představila novinku Vivo S7, která zapadá do střední třídy. Samotné specifikace jsou na dobré úrovni a mobil by měl dostačovat i náročnějším uživatelům. Po půl roce jsme se dočkali druhé verze s označením Vivo S7t.

Vivo S7t

Novinka není tak moc rozdílným smartphonem oproti staršímu modelu. Ve své podstatě firma znovupoužila většinu součástek, jen došlo na úpravy v několika oblastech. V první řadě zde nenajdeme procesor od společnosti Qualcomm. Vivo S7t je vybaven procesorem Dimensity 820 od Mediateku. Ten disponuje také podporou sítí páté generace.

Vivo S7t; Zdroj: fonearena.com

Další rozdíl jde vidět u baterie, která nabízí o 100 mAh více kapacity. Sice se jedná o velký posun, ale 4100 mAh může postačovat při střídmém používání i na dva dny. Nabíjení podporuje až 33W technologii. Velikostně se jedná o stejnou konstrukci, ale tato verze je o několik gramů lehčí. Poslední změna se odehrála u systému, kde Vivo použilo již novější nadstavbu OriginOS ve verzi 1.0, která je postavena na Androidu 11.

Specifikace

Vivo S7t je sice skoro stejné zařízení jako Vivo S7, ale několik rozdílů se zde najde. Není tak divu, když společnost nastavila podobnou cenu, ve skutečnosti je o 100 juanů nižší. V přepočtu tak Vivo S7t vyjde na 9000 Kč při aktuálním kurzu. Nyní je otázkou, jestli se do Evropy dostane model Vivo S7t nebo Vivo S7.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version