Dotekomanie.cz

Chytré hodinky nově v obchodech – za pár stovek, i za desítky tisíc

hodinky 10 1200x675x

Již nějakou dobu u nás najdete poněkud unikátní seriál na českém trhu, který se věnuje novým smartphonům u českých prodejců. Díky monitorování trhu se tak mnohdy u nás dozvíte o mobilech, které ještě ani nebyly představeny, ale již se naskladňují u prodejců. Rozšířili jsme náš systém o vyhledávání chytrých hodinek a máme zde první data týkající se českého trhu.

Níže jsou uvedeny chytré hodinky, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Chytré hodinky nově v obchodech – luxusní, levné i s dlouhou výdrží

Doogee CS1

Model CS1 může zaujmout svou cenou, která je pod tisíc korun. I tak se nabízí odolnost vůči vodě, monitorování spánku i srdečního tepu a podpora je zajištěna i pro notifikace. Dle výrobce mají vydržet na jedno nabití až sedm dnů. Nelze ale očekávat pokročilejší funkce.

Smoot – Smoot LW11

Hodinky Smoot LW11 nabízí monitorování srdečního tepu, tlaku a kyslíku v krvi. Samozřejmostí je odolnost vůči vodě. Nechybí podpora notifikací a dle výrobce vydrží na jedno nabití až deset dnů. Mohou zaujmout jednoduchým designem.

SILVERCREST 340782

Další chytré hodinky rozhodně nezaujmou svým názvem, ale zajímavostí je, že kromě standardních schopností hodinek s cenou kolem patnácti set korun se nabízí také GPS. Dostupné jsou zatím u jednoho obchodu, najdete je v Lidlu. Dle oficiálních specifikací vydrží při běžném používání až deset dnů.

Garmin MARQ

Na českém trhu najdete i velmi drahé chytré hodinky jako třeba Garmin MARQ. Tentokrát zde máme dva modely s cenou přes čtyřicet tisíc korun. Za takovou částku se například nabízí safírové sklo, vodotěsnost až do 100 metrů (dle výrobce), titanové tělo, podporu GPS/GLONASS/GALILEO, dohad hodnoty VO2, výškoměr, teploměr nebo delší výdrž (28h s GPS, 9h GPS + hudba, 48h UltraTrac, 12 dní v režimu smart hodinek).

 

Exit mobile version