Black Shark 4 potvrzen, představí se asi zanedlouho aktualizováno

Black Shark 4 potvrzen, představí se asi zanedlouho [aktualizováno]
2021-03-21T13:30:59+02:00
• 21. 3. 2021

Zdroj: Black Shark

Aktualizováno 21. 3.

Ještě tento měsíc se dočkáme herních mobilů Black Shark 4 a Black Shark 4 Pro. Těsně před představením společnost potvrzuje, že minimálně základní model bude mít 6,67palcový displej s Full HD+ rozlišením. Samozřejmě nabídne rychlejší typ panelu, konkrétně 144Hz. Dotyková vrstva bude pracovat na 720 Hz, což je vysoká hodnota, ale rozhodně není nejvyšší.

gsmarena 002 6 450x600x

Zdroj: Black Shark

Aktualizováno 10. 2.

Od začátku tohoto roku se objevují spekulace kolem nadcházející novinky Black Shark 4, ale zatím jsme nemělo představu, jak bude mobil vypadat. V rámci certifikačního procesu TENAA se podařilo objevit model s označením PRS-A0, přičemž kódové jméno je „penrose“. Oproti aktuální generaci dojde ke zjednodušení designu a také ke změně uspořádání zadních kamer. Je otázkou, jestli firma nechá novinku v tomto jednodušším vzhledu, nebo nakonec půjde trochu extravagantnější cestou.

BLack Shark 4 Pro side views 960x640x Black Shark 4 Pro TENAA images 960x640x

Black Shark 4; Zdroj: pricebaba.com, TENAA

Aktualizováno 30. 1.

Představení herního telefonu Black Shark 4 se pomalinku blíží, jelikož se již objevil i v Google Play Console. Zde se potvrzuje, že mobil bude mít baterii o kapacitě 4500 mAh, přičemž zdroje naznačují, že bychom se měli dočkat podpory 120W nabíjení. Displej bude mít úhlopříčku 6,67 palců s Full HD+ rozlišením. Poslední model měl rozměry 168,72 × 77,33 x 10,42 mm, přičemž Black Shark 4 by měl mít 163,83 × 76,35 × 10,3 mm. Jediný větší posun lze pozorovat u výšky mobilu, takže očekáváme menší rámečky, když je úhlopříčka stejná. Není pochyb, že mobil bude mít Snapdragon 888 a minimálně 8 GB operační paměti.

Původní článek 17. 1.

Minulý rok jsme se dočkali rovnou tří modelů od značky Black Shark, která sice operuje nezávisle, ale spadá pod Xiaomi. První dva modely přišly v březnu a jednalo se o Black Shark 3 a 3 Pro. O čtyři měsíce později došlo na uvedení Black Shark 3S. Co nevidět zde bude Black Shark 4.

Black Shark 4

V tuto chvíli máme poměrně málo informací o nadcházejícím modelu Black Shark 4, ale sama společnost potvrdila jeho existenci skrze svůj účet na sociální sítí Weibo. Moc toho nesdělila, ale láká hlavně na baterii o kapacitě 4500 mAh, přičemž největší pokrok bude u nabíjení. Máme očekávat 120W technologii. Zřejmě se bude jednat o tu samou, kterou Xiaomi představilo před nějakou dobou a již ji několikrát použilo.

gsmarena 001 1 640x853x

Zdroj: Black Shark

Také je na obrázku uvedeno, že plné nabití baterie by mělo být za 15 minut, což je slušná rychlost, ale asi nebude nejlepší pro životnost baterie. Některé další spekulace naznačují, že o výkon se samozřejmě postará Snapdragon 888. U displeje očekáváme vyšší obnovovací frekvenci, možná rovnou 144 Hz.

Budeme si muset nějakou chvíli počkat na další informace. Můžeme předpokládat, že k představení Black Shark 4 dojde v horizontu jednoho nebo dvou měsíců. Jestli i tentokrát budou uvedeny rovnou dva modely, není zatím známo.

Zdroje: gsmarena.com, mysmartprice.com, gsmarena.com, pricebaba.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat