Dotekomanie.cz

Redmi 9T oficiálně, novinka startuje na 4 499 Kč

redmi 9t 1200x675x

Redmi 9T; Zdroj: Redmi

Nějakou dobu se spekuluje o novém modelu Redmi 9T a dnes jsme se dočkali představení a také uvedení na český trh. Novinka moc nepřekvapí, jelikož se jedná o přejmenovanou novinku známou také jako Redmi 9 Power. Dnešní představení je tak v podstatě o novém jménu, ceně a dostupnosti na našem trhu.

Redmi Note 9T představen, 5G a cena od 6 499 Kč

Slušná výbava, zajímavá cena

Jak již bylo řečeno, nejde o zcela nový model. Specifikace jsou na velmi dobré úrovni, hlavně ve spojením s cenou, která nepřesahuje hranici pěti tisíc korun. Nabízí se například Snapdragon 662 z ledna minulého roku. Nejvyšší verze nabízí až 128 GB pro data, přičemž je zde také možnost rozšíření pomocí paměťové karty.

Redmi 9T; Zdroj: Redmi

Společnost láká na fotografickou výbavu, kde dominuje 48MPx snímač a je zde také k dispozici ultra širokoúhlý. Další dva mají po 2 MPx a poslouží pro dodatečné efekty. Novinka má ve výbavě rovnou baterii o kapacitě 6000 mAh s podporou 18W nabíjení, ale v samotném balení je k dispozici rychlejší 22,5W nabíječka.

Redmi 9T; Zdroj: Redmi

Redmi 9T bude k dispozici v několika barevných kombinacích. Měli byste ale dbát na výběr verze, jelikož 64GB varianta má úložiště typu UFS 2.1, vyšší verze nabízí UFS 2.2.

Specifikace Redmi 9T

Redmi 9T se začne v Česku prodávat již na konci ledna u mnoha prodejců. K dispozici bude základní verze se 4 GB RAM a 64GB úložištěm za cenu 4 499 Kč. Vyšší verze s rychlejším a dvojnásobným úložištěm pak přijde na 4 999 Kč. Nejde o velký cenový rozdíl, proto by se investice 500 Kč navíc mohla vyplatit.

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version