iOS 14.4 informuje uživatele o neoriginálním fotoaparátu

iOS 14.4 informuje uživatele o neoriginálním fotoaparátu
2021-01-19T19:30:27+02:00
• 19. 1. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

1

V době, kdy Apple představil modelovou řadu iPhone 11, se operační systém iOS dočkal skryté funkce, která informovala uživatele v případě používání neoriginálního displeje. Funkce byla později rozšířena také na baterie třetích stran. Tentokrát iOS 14.4 upozorní uživatele, když na iPhonu systém identifikuje neoriginální díly fotoaparátů. 

iOS 14.4 upozorní na neoriginální díl

S touto informací přišly dva zahraniční servery, konkrétně MacRumors a následně 9to5Mac. Společně nalezly kódy řádků v druhé beta verzi připravovaného systému iOS 14.4. Konkrétně beta odhalila oznámení, které se objeví v případě neoriginálních dílů v oblasti fotoaparátu. V podstatě vás systém bude informovat zprávou „Nelze ověřit, zda má tento iPhone originální Apple fotoaparát“. Není ale v současnosti jasné, zda tento prvek bude aktivován na všech iPhonech s iOS 14, anebo jen na letošní modelové řadě iPhone 12. 

iOS 14.4

Zdroj: 9to5Mac

Zdá se ale, že i přesto, že budete mít v telefonu neoriginální Apple hardware, operační systém vám dovolí fotoaparát nadále používat. Je ale jasné, že neoriginální kus nebude dosahovat takových kvalit, jako právě ten originální. Pokud tedy potřebujete opravit svůj mobilní telefon, doporučujeme si jej nechat opravit u certifikovaného servisu. 

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

☹️

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat