Dotekomanie.cz

Garmin uvedl levné hodinky Vivoactive 3 Element

Garmin Vivoactive 3 Element 1 2000x1044x

Zdroj: Garmin.com

Americká společnost Garmin v tichosti zařadila do nabídky nové cenově dostupné hodinky, které můžete pořídit pod názvem Vivoactive 3 Element. Výrobce jim pravděpodobně nevěnoval žádnou pozornost, protože budou určeny výhradně pro zákazníky ve vybraných regionech. Kromě nízké ceny je připravena také jen jedna velikost ciferníku nebo minimální barevná variabilita.

Bez velkých kompromisů

Hlavní pouzdro vyrobeno z tvrzeného polymeru nese 1,2palcový displej s rozlišením 240 x 240 pixelů, který chrání chemicky zpevněné sklo a rámeček z nerezové oceli. U řemínku byl použit standardní silikon. Uvnitř samozřejmě běží vlastní proprietární systém komunikující přes doprovodnou aplikaci Connect IQ. Sportovci nepochybně ocení skener tepové frekvence, měříc VO2 Max či 10 různých režimů k zaznamenávání sportovních aktivit.

Díky vodotěsnosti typu 5ATM lze s hodinkami plavat, ale rozhodně nepotápět do hloubky větší než 0,5 metru. O maximálně přesnou polohu se starají dva navigační systémy GPS a GLONASS. Dále můžeme zmínit přítomnost tréninkových plánů a maximální výdrž baterie 8 dnů. Nicméně při spuštěném GPS klesá k 13 hodinám. Nakonec vybraná barva řemínku (tmavě růžová, azurová, šedá) nemá vliv na cenovku, takže suma po přepočtu 5 332 Kč je již konečná.

Zdroj: Garmin.com

Zdroje: gizmochina.com, garmin.com.my

Exit mobile version