Dotekomanie.cz

Chytrý teploměr Xiaomi nyní v akci na TomTop! [sponzorovaný článek]

Xiaomi 1200x675x

Společnost Xiaomi nevyrábí jen smartphony a chytré náramky. Ve svém portfóliu nabízí i netradiční zařízení. Příkladem je třeba Mijia Bluetooth Temperature 2, což je trochu chytřejší teploměr do domácnosti, který navíc měří o vlhkost. Navíc přístroj i s poštovným stojí jen 405 Kč.

Xiaomi nabízí příznivou cenu pro všechny

Senzor od Xiaomi umí v reálném čase (obnovuje se každou vteřinu) měřit teplotu a vlhkost prostředí. Zařízení je určeno pouze pro vnitřní použití. Na zeď umístíte nástavec a samotný teploměr se uchycuje na tento nástavec pomocí magnetu. Překvapivá je výdrž zařízení, na jednu AAA baterii vydrží fungovat jeden rok.

Zařízení spojíte s telefonem pomoci Mijia aplikace a pomocí zapnutého Bluetooth. Jde o zcela jednoduchý proces. Xiaomi Mijia Bluetooth Temperature 2 zvládá měřit teplotu v rozmezí -9,9 až 60 °C. Samotný monochromatický LCD displej má úhlopříčku 1,5 palců, takže by neměl být problém s čitelností.

Xiaomi Mijia Bluetooth Temperature 2 můžete zakoupit ZDE skrze internetový obchod TomTop.com. Tuto skvělou nabídku byste měli opravdu zvážit, jelikož za pouhých 405 Kč dostanete hned 4 kusy senzorů, což je velice lákavá nabídka.

Exit mobile version