Dotekomanie.cz

Slevy v rámci Cyber Week 2020 – až 95 % – Windows 10 od 7,3 eura a nejen to! [sponzorovaný článek]

windows10 laptop1 1200x675x

Slevy v rámci Black Friday ještě neskončily, protože je tu ještě nákupní svátek. Tím je Cyber Monday, který se koná vždy v pondělí po černém pátku, letos tedy 30. listopadu. Godeal24.com už dal dohromady tu nejlepší nabídku široko daleko. Pojďme se tedy podívat v rozsáhlé online nabídce na tyto masivní slevy a představit si, jaké stojí za koupi.

Godeal24.com je jeden z největších a nejspolehlivějších eshopů prodávající software licence za neskutečné ceny s rychlým doručením přes email! Pro tento týden Godeal24 spustili nabídku Cyber Week Super Sale, kde je sleva až 95 %.

Tuto limitovanou nabídku uvidíte pouze tento týden. Pokud tak plánujete upgradovat váš počítač a jeho software, určitě nechcete zmeškat tuto jedinečnou šanci.

Exkluzivní nabídka – sleva až 95%, limitované, pospěšte si!

Poloviční cena! S kuponem „SGO50“

Bundle – levnější než levnější se slevovým kupónem „SGO62“

Další nabídka – Nejlepší cena pro vaši práci z domova se slevovým kupónem „SGO55“

Objevte více zde >>

Tyto nabídky dělají lidi po celém světě bláznivými a po každé nabídce je obrovská poptávka. Abyste se vyhnuli zklamání z toho, že o tyto nabídky přijdete později, proveďte nákup ještě dnes.

Jak platit pomocí PayPal?

Platit můžete pomocí PayPalu následující metodou:

Přejděte na obrazovku zaplacení a pokračujte jako host (nebo si vytvořte účet). Možnost Cwalletco můžete získat ve výchozím nastavení na záložce „Payment information“ – klikněte na pokračovat.

Na obrazovce zaplacení přejděte na „Order review“ a klikněte na „Place Order“

Klikněte na „Choose Payment Method“ a zvolte „Process order“

Zobrazí se obrazovka s výběrem metody platby, kde můžete vybrat Paypal nebo kreditní kartu.

Máte dotaz?

Kontaktujte nás kdykoli před nebo po objednání. Chcete-li nás kontaktovat, jednoduše odešlete e-mail na adresu service@godeal24.com a náš tým zákaznické podpory se o vaši žádost postará co nejdříve.

Exit mobile version