Dotekomanie.cz

Nový datový balíček za 200 Kč stojí za pozornost

129054967 3648996511827757 405189163906637369 o 1823x800x

Zdroj: Kaktus

Najít dnes na trhu zajímavý datový tarif je stále komplikované. Sice se nabízejí tarify s neomezenými daty, ale jejich ceny jsou stále poměrně vysoké a nedostupné pro jednotlivce. Pokud vám ale jde o přiměřený datový balíček za nízkou cenu, tak virtuální operátor Kaktus má nyní nabídku, která by vás mohla zaujmout.

„Boží limitka“

Kaktus dnes zveřejnil limitovanou nabídku, v rámci které nabízí datový balíček s 6 GB dat a neomezenými daty na sociální sítě (Facebook vč. Messengeru, Instagram, Snapchat, Twitter a WhatsApp). Volání není v tomto balíčku automatické, takže budete si muset případně dokoupit balíček na telefonování a SMS zprávy, případně si vystačíte jen s daty.

Cena nového balíčku je nastavena pouze na 200 Kč měsíčně, což je relativně slušná suma, když vezmete v potaz, že sociální sítě máte neomezené. Nebudou tedy čerpat z 6GB FUP limitu. Je zde ale jedna podmínka. tento balíček si můžete aktivovat jen v rozmezí od 1. do 31. prosince tohoto roku. Dál už nebude dostupný.

Zdroj: Kaktus

Pakliže budete mít dostatek kreditu na předplacené kartě, tak se bude automaticky prodlužovat, takže můžete mít 6 GB FUP a neomezená data na sociální sítě nastálo. Nabídka platí pro nové i stávající zákazníky. Jen je nutné upozornit, že jakmile jednou přerušíte automatickou obnovu, sami si znovu balíček neaktivujete. Můžeme jen doporučit zavolání na operátora, jestli jej neobnoví.

U tohoto datového balíčku se stojí jedna minuta volání 2,5 Kč, 1,5 Kč je u SMS zpráv, pokud si nekoupíte nějaký balíček navíc.

Zdroj: twitter.com

Exit mobile version