Dotekomanie.cz

Kulaté chytré hodinky jen za 535 Kč? Právě takové můžete teď koupit [sponzorovaný článek]

PW0171B 1 983b Alqg 2102x1192x

Kdo by nechtěl mít na ruce dnes nějaké ty chytré hodinky, které se díky pokročilým funkcím postarají i o vaše zdraví a sportovní výkony. Dnes si představíme jeden model, který je opravdu dostupný pro každého a přesto nabízí třeba senzor monitorování okysličení nebo sledování vašeho tepu. Momentálně se nachází totiž v akci v obchodě Cafago.com.

Chytré hodinky ALLCALL Active jen za necelých pět stovek

Tyto kovové hodinky mají velmi elegantní design v čele s kulatým ciferníkem a displejem o úhlopříčce 1,28 palců. Ten nabízí rozlišení 240 x 240. Na výběr máte ze čtyř barev – černé, modré a oranžové. Velice potěší vyšší odolnost proti vodě s certifikací IP67. Chytré hodinky samozřejmě nabízejí také měření tepu, krevního tlaku a okysličení krve.

Tyto chytré hodinky v akci kupujte zde

Pro sportování je zde integrováno celkem několik různých režimů jako je běhání, ježdění na kole, chůze a další. Samozřejmostí je sledování ušlých kroků, spálených kalorií a dokonce také spánku.

Velice potěší fakt, že systém hodinek podporuje český jazyk. Hodinky také přijímají notifikace z vašeho telefonu s Androidem nebo iOS pomocí Bluetooth 4.0. Kompatibilita je pak konkrétně s Androidem 5.1 a novějším a také iOS 9 a novějším. Baterie má kapacitu 250 mAh.

Tyto chytré hodinky si můžete koupit nyní v akci ZDE jen za 535 Kč, přičemž jsou právě ve slevě 76 % . Poštovné máte pak zdarma.

Exit mobile version