Xiaomi dokončuje hodinky Mi Watch Lite

Xiaomi dokončuje hodinky Mi Watch Lite
2020-11-01T15:00:40+02:00
• 1. 11. 2020

Zdroj: GSMArena.com

Certifikační úřad FCC ze Spojených států před zahájením prodeje vydal potřebný dokument společnosti Xiaomi a jejich připravovaným hodinkám, které budou známy pod názvem Mi Watch Lite. V souvislosti se zařazením do veřejné databáze jsou k dispozici první důležité informace a zařízení nám o sobě dává jasnější představu. Čínský výrobce by tuto novinku mohl začít prodávat v celosvětovém měřítku již za pár týdnů.

Cenově dostupnější verze

Základní verze hodinek Mi Watch byla představena začátkem listopadu loňského roku a jejich odlehčená verze s přívlastkem Lite dorazí překvapivě až po roční odmlce. Kódové označení REDMIWT02 naznačuje, že model na vybrané trhy dorazí rovněž pod druhou značkou Redmi. Přírůstek Mi Watch Lite podle předchůdce získá hranatý design. Dále k ovládání poslouží jediné hardwarové tlačítko umístěné poblíž horní spony silikonového řemínku.

Mi Watch Lite 2 983x986x

Zdroj: GSMArena.com

Součástí výbavy má být 1,41palcový displej s HD rozlišením, který bude pohánět článek baterie s kapacitou 230 mAh a rychlejším 5W nabíjením. Prodejní balení ještě potvrzuje sportovní režimy, přítomnost GPS modulu, zvýšenou odolnost při plavání (zřejmě certifikace 5ATM) nebo možnost nepřetržitého měření tepové frekvence. Konektivitu s Android (4.4+) a iOS (10.0+) zařízeními zajišťuje funkce Bluetooth 5.1. Novinka doposud získala certifikaci k prodeji také v Dánsku a Číně.

Zdroje: fccid.io, twitter.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat